Apple TV har medvind i Frankrig

Canal+ kunder fra idag ( den 17. altså imorgen) vælge at leje eller købe et Apple TV, når de indgår en aftale med Canal+.
Fordelene er i følge Canal+ mange.
Herunder at den nyeste generation af Apple TV er “mindst lige så hurtig” som de fleste set top bokse, og åbenbart mindst lige så sikker.

Og nu hvor det er muligt at se alt fra 4K til HDR på den lille boks, er det faktisk muligt at gøre det hel.
Tiltaget, der byder på flowTV kanaler, kan dog ikke undgås at ses som endnu et skridt i retning, væk, fra konventionelt TV, og “normale” måder at se TV på.
Canal+ vælger Apple TV 4K som SetTop Boks
Apple TV er jo netop ikke et TV, og udviklingen hvor de nødvendige apps flytter ud på en lille enhed, betyder jo også at den flytter over på telefonen.

En af de underlige ting ved netop det her Apple TV, er jo at lidt installering af det ene og det andet, pludselig betyder at applikationerne også er på husholdningens telefoner, hvilket vist også gælder den anden vej rundt.

Canal+, der – som vi forstår det – primært opererer i Frankrig som en del af Canal+ Group, vil som vi læser det tilbyde denn
e mulighed, hvor der betales for de kanaler og tjenester der købes og så vil de ellers afkræve 6 Euro om måneden for det Apple TV, der nu er en option.

Læs også  Apple ude på flere platforme

Kunder der hellere vil have konventionelle set top bokse, har stadig denne mulighed.
Et gæt er at det formodentligt er dyrere end at tage løsningen med et Apple TV.
Canal+ vælger Apple TV 4K som SetTop Boks
Det hele bliver så ellers pakket ind i deres nyeste tiltag, “myCanal”, der netop spiller på at den enkelte kunde pludselig har det hele på alle platforme, forudsat at de også ejer andre Apple produkter.

Siri fungerer desuden med Apple TV 4K i Frankrig, hvilket betyder at Canal+ nu – ydermere – kan tilbyde det samme som Amazon tilbyder i nabolandet, Tyskland.
Canal+ vælger Apple TV 4K som SetTop Boks
Den app, som Canal+ placerer på enheden tilbyder ud over TV kanaler, og diverse streams og features som sports ( med data del ) “Multi-Live features”, der kan oversættes til flere samtidige billeder af samme eller forskellige sports begivenheder, der igen bliver suppleret op med “Expert Mode”, der – igen – giver statistik i realtid.

Frank Cadoret, deputy general manager of Canal+ France, siger:
-We are proud to offer Apple TV 4K and our unique selection of programmes to our millions of subscribers in France, starter han og fortsætter.
-The Canal+ offers reach nearly one in five French households and with myCanal we have all the assets to attract a large number of users. Apple TV represents the perfect setting for our exclusive premium content, especially cinema, sports and our original creations, slutter han.

Læs også  Lokal streaming vokser også