TV Midtvest buldrer videre nu med ny tv-app

Selv om at du ikke bor i TV Midtvest sendeområdet, behøves du ikke fortvivle.
Det er nemlig ikke kun dem, der snart tilbyder en ny app, så du kan se Regionalt TV.
Det er faktisk alle regioner, der fra lige om snart, tilbyder at du kan kigge med, på mobilen, eller hvad du nu bruger når du er mobil.

Detaljen er som altid at Regional-TV er lidt udfordret på seertallene.
FlowTV, er ikke hvad det var engang, og rigtigt mange – selv ældre seere – har forgæves kigget efter en app, der kan det der med at gøre Regionalt TV lidt mere mobilt.

Bevares.
Der findes allerede en app, til TV Midtvest.
Og det er da også denne der bliver opdateret heftigt her på onsdag, hvorefter brugere af den kanal lidt lettere og meget mere mobilt kan se med, når deres nye app går i luften.
ny TV Midtvest app
Premieren bliver konkret den 23. maj, hvorefter det bliver muligt at se alt fra TV Midtvest hvor og når den enkelte har lyst til det.
Lone Sunesen, der er direktør, siger i en PM.
-Lanceringen er et vigtigt, strategisk skridt for TV Midtvest, hvor vi imødekommer behovet for adgang til stationens indhold på flere platforme og på skæve tidspunkter, starter hun og fortsætter.
-Helt overordnet er det her vores sikring af TV Midtvests public service-indhold i fremtiden, ligesom DR har DR TV og TV2 har TV2 Play. Forbruget går hen imod streaming, og der er det vigtigt, at vi har et fuldt og velfungerende tilbud til midt- og vestjyderne. Det her er vores kommende hjem, slutter hun.

Læs også  Så kom det der Apple TV+

Den nye app, er forøvrigt ikke en eksklusiv TV Midtvest ting.
TV Øst, har også valgt at være med.
Dermed kan dem der allerede har hentet på Google Play eller i App Store, snart hente “opdateringen” der er så radikal at man reelt kan tale om en helt ny app.

Som vi læser det, vil det ydermere være muligt at bruge den nye app på/med Chromecast og AirPlay, hvilket betyder at du kan se din telefon på visse TV.

Og nu hvor de alligevel var igang, har TV Midtvest også lige givet deres nyheds-studie et brush up.
Noget der også vil komme til at påvirke deres site, der ligeledes er opdateret.

Selv om at det ikke kommer til at ske med det samme, er det planen at alle TV2 Regioner – på sigt – også kommer ind i denne app.
Når de gør det, vil det være muligt at se alle regioner uanset hvor du er i landet, ganske som at du også selv kan vælge hvilken region du vil følge.
For eksempel relevant hvis du er kommer fra en region og nu bor i en anden.

Er du allerede gået igang med at lede efter nyheden hedder den Tv Midtvest Play, der for alvor får stationen ind i en fremtid hvor det meste er lidt mere digitalt.
Skulle du allerede undre dig over den gennemgående farve, der er lilla. ( som TV Midtvest har brugt siden starten, vedbliver, kan du være helt rolig)

Læs også  Disney løber fra Apple

Lone Sunesen, forklarer:
-Vi har ønsket at give studiet et mere moderne, varmt og organisk udseende. Det skal være et både rart rum og professionelt studie, som seeren føler sig godt tilpas med. Og så er vi stadig lilla. Det er vores helt egen unikke og originale lyngfarve, som vi har haft for os selv helt fra starten. Vi vil dengang som nu gerne skille os ud fra mængden, slutter hun.