Zulu kaster 500K kroner efter gode ideer

Hvis du hører til dem der sådan går og får gode ideer, suppleret med at du rent faktisk ser Zulu, er en ny Zulu ide måske noget for dig.
Størrelsen har netop kastet sig ud i at forære 500.000 kroner væk til det de kalder for “originale, modige idéer”, som Zulu mener at de hylder, med det nye Zulu-legatet.

Jamen hvad er Zulu-legatet så for en størrelse.
Det er helt op til dig.
Først og fremmest skal det dog ses som markedsføring af Zulu, som stedet ( TV kanalen/universet) hylder dem, “der sprænger rammerne med ekstraordinære idéer”.

Zulu-legatet
Som eksempel, er “tusindvis af unge klar til at søge ind på drømmestudiet”, hvoraf mange vil opleve at denne bliver “springbrættet for den karriere og det liv, man ( de/deres forældre) håber på”.

Som enkelte vil opleve er der “mange veje til succes”, samtidig med at det ikke er alle der “blot går den slagne vej”, herunder “De kreative, de skæve, eller simpelthen bare dem, der har en helt usædvanlig og fremragende idé”.

Og det er så dem Zulu godt vil støtte lidt.
Zulu-legatet.

Og nu hvor der er legater der kan blive så store som 100.000 kroner, er der altså rigtigt mange penge til rigtigt gode ideer, der hvis de er rigtigt gode, giver plads til 5 af slagsen.

Læs også  Og de nominerede er

Sune Roland Jensen, kanalchef for TV2 Networks, forklarer:
-Zulu-legatet handler i sin kerne om, at vores hjerter på Zulu banker varmt for det originale, det kreative, det fandenivoldske – dér, hvor hjertet er med hele vejen. Det vil vi gerne hylde ved at give en hestesko eller forlomme til dem, der drømmer en særlig drøm og har mod på at føre den ud i livet, starter han og fortsætter.

-På Zulu har vi en klar målsætning om at komme ud i virkeligheden, og engagere os med den i den måde, vi laver vores indhold på, uanset om det er på streaming, flow-tv eller på nettet. Derfor er det et naturligt skridt også møde brugerne derude, og give et ordentligt løft til dem, der går rundt med vild idé eller et genialt koncept i maven – og et skulderklap for at turde drømme stort og anderledes.

Han fortsætter og uddyber.
-Et initiativ som Zulu-legatet hænger samtidig godt sammen med, at Zulu for længst er blevet langt mere end en tv-kanal. Vi er i dag et multiplatforms-indholdsbrand, der lever på tværs af platforme og kanaler – og på tværs af det digitale og det, man kan række ud og røre ved. Det ligger smukt i forlængelse deraf også at involvere og engagere sig konkret med vores brugere ude i deres egen virkelighed – med opmuntring, et kærligt los bagi og en fornuftig pose ”startkapital”, slutter han.
Zulu-legatet
Ideen er ydermere at give de vindende ansøgninger muligheden for at blive til indhold på – sjovt nok – Zulu.

Læs også  Forår på Discovery

Sune Roland Jensen forklarer videre:
-På Zulu er vi glade for usædvanlige historier med kant, humor og begejstring – så det skulle næsten være underligt, om der ikke var idéer i puljen, der kalder på at blive foldet ud og fortalt hos os. Da vi jo åbner feltet for alle med en vild drøm, kan det være svært at sige præcis hvad der dukker op, og hvordan det bedst forløses som Zulu-indhold. Men håbet er lysegrønt og vi er mildt sagt spændte! Drømmen om at forvandle nogle af idéerne til indholdshistorier skyldes selvfølgelig, at vi gerne vil give Zulu-legatet en større rækkevidde – som en slags ringe i vandet-effekt – og inspirere endnu flere unge til at sprænge rammerne, tænke kreativt og vove at følge deres drømme, slutter han.

Der er en video der – meget præcist – fortæller hvad det egentligt er Zulu folket tænker der skal udleveres legater til.
Den kan du se her

Zulu-legatet
Vil du søge, skal du være fyldt 18 år, helst se en masse Zulu og være parat til at søge med udgangspunkt i din ide, fra idag og frem til den 27. august.
Som du har gættet vil de “vindende idéer blive præsenteret i forbindelse med TV 2 Zulus 18 års fødselsdag den 15. oktober 2018”.

Læs også  Dramatisk top ti

Da du skal lave en Zulu video, fuld af Zulu indhold skal du præsentere din ide som en Zulu ide, fuld af Zulu-ikoner, Zulu-farver, Zulu-pynt og andet Zulu noget.
Ellers er den ( legat ansøgningen ) jo ikke “i den helt ægte Zulu-stil”.
Zulu-legatet
TV2 forbeholder sig retten til at “..bruge materialet både redaktionelt i tv-programmer og i forbindelse med markedsføring”.
Så din ide kunne med andre ord blive til egentligt TV2 DNA, bare den er god nok.