DR garanterer et spændende efterår og vinter

Søndag til efteråret bliver lidt af en fest på DR.
Sidste nyt er nmelig at DR vælger at skyde hele tre “Søndagsdrama’er” af på søndage dette efterår.

Dermed er det med andre ord tid til “Mord uden grænser”, “Herrens Veje” og “Bedrag” i hele vinterhalvåret.
Emma Kronqvist, det er tv-chef i DR, forklarer:
-Man kan glæde sig til en masse ny, god dansk dramatik, når vi på DR1 søndag aften i hele vinterhalvåret sender dansk tv-drama. Ambitionen med vores dramaserier er, at de skal være mangfoldige og modige fortællinger, som skaber oplevelser og samtaler på tværs af hele Danmark. I år har vi et meget bredt udsnit af tv-drama, og med de tre kommende tv-serier tror jeg på, der er noget for alle, slutter hun.
Søndagsdrama'er efterår og vinter på DR1

Enkelte kunne naturligvis håbe på at alle serierne blev sendt i en snor hver søndag, så der virkeligt var noget at se på.
Men det er dog ikke tilfældet.
Planen er at sende serierne i forlængelse af hinanden, så dem der elsker den ene serie kan fortsætte med den næste, når den første er færdig, og på den måde have en garanti for at der altid er en DR dramaserie på DR om søndagen.
I alle ( op til 39/3×13 ) efterårs og vinter søndage.

Læs også  Tværs er blevet til TV

Den første serie, bliver i den forbindelse “Mord uden grænser”, der er anden sæson af denne europæiske krimi.
Serien der starter op kort efter sommerferien er færdig, vel sagtens engang sidst i august, eller tidligt i september, tager fat efter at der er blevet begået et massedrab på en “bed and breakfast” i Sønderjylland.

Og da stedet er et “tilflugtssted for flygtninge”, tyder “alt” på et terrorangreb.
Heldigvis har Marie Bach Hansen hovedrollen. Og da hun gjorde det som hun gjorde det i “Arvingerne”, kan der vel ingen tvivl herske om at dem der elskede den serie, nu får en ny omgang, de kan lide.
Af andre spillere, kan næøvnes Troels Lyby, Waage Sandø, Josephine Park, Anders Juul, Esben Dalgaard og Kristian Halken.
Søndagsdrama'er efterår og vinter på DR1
Der er tale om en co-produktion, som Nordisk Film producerer sammen med en række andre broadcastere, til DR, her i landet.
Den er foreløbigt planlagt til otte afsnit, hvilket – hvis du regner på det – kunne betyde at den starter sidst i august, hvorefter der er plads/tid til ( op til ) 13 episoders serie, bagefter.

Denne, kunne sagtens tænkes at blive “Herrens Veje”, der fortsat handler om præstefamilien Krogh. Der – som du ved – netop har oplevet en voldsom begivenhed, der i sæson 1.
Nu er det så blevet tid til næste sæson, hvor store spørgsmål som “hvordan kommer man videre i livet, når man mister en elsket?”.
Det er med andre ord tid til at familien Krogh skal til at kigge på “kærligheden”, der bliver “afgørende” for familiens videre liv.

Læs også  Flere Netflix EU serier

Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth og Camilla Lau er fortsat de bærende kræfter, i den serie.

Når “Herrens Veje”, gætter vi på at vi er nået til janauar.
Der bliver det så tid til “Bedrag”, der er nået til 3 sæson.
Som vi forstår er den serie på vej på “Coming Next From Denmark” der er en del af “den internationale festival “Series Mania”, som vi omtalte forleden, da MTG jo netop har fundet “funding” til en af deres serier der.

Her bliver sæson 3 af dette drama præsenteret som det nyeste og hotteste fra vores del af verden.

Og skulle du allerede nu glæde dig.
Er der en masse at glæde sig over.
Nicky og Alf, der spilles af Esben Smed og Thomas Hwan, får nemlig selskab af en ny, kvindelig hovedkarakter, der spilles af Maria Rich.
Søndagsdrama'er efterår og vinter på DR1
DR er ud over de mange DR serier, også på vej med en del af de her “Nordic12” TV serier, der produceres af de andre nordiske radiofonier, som alle PBS’ere så ellers deler med hinanden.
Serierne ender på DRTV, hvor – noget – tyder på at de faktisk kommer før de får premiere.

Vi har ledt, men kan ikke finde nogle promoer for disse serier.
Så du må tjekke flowTV kanalerne ud, de næste par måneder, indtil der er premiere samme sted.

Læs også  Populære Doggystyle er tilbage