Amazon tilføjer StarzPlay

Indtil videre er det “kun” i England og i Tyskland at Amazon tilfører endnu en tjeneste til deres kanal-streaming produkt.
Produktet, der hedder StarzPlay, er i den forbindelse ganske relevant.
StarzPlay er nemlig alle de TV serier, der ellers kun findes på Starz hjemme i USA.
StarzPlay kommer på Amazon Prime - i UK og .de

Serier der – her i landet – typisk kun findes på premium Pay kanaler som dem ViaPlay leverer.
Nu bliver det så muligt – fortsat kun i England og i Tyskland, at se med, og dermed se de serier, der ellers kun er til at finde i USA, “samme dag” på Amazon, i Europa.

Udgangspunktet, er som vi læser det, de “Starz Originals”, der ydermere plejer at kunne findes på tjenester som HBO og – rent faktisk – Amazon selv.
StarzPlay, er dog ikke Starz, men derimod Starzs egen tilgang til udviklingen på stream markedet, der – som enkelte har bemærket – udvikler sig væk fra flowTV til streaming – i princippet – on demand, forstået på den måde at forbrugerne ser med, når de har lyst, og derfor investerer i SVoD.
StarzPlay kommer på Amazon Prime - i UK og .de
StarzPlay, bliver i den forbindelse end ikke en del af Amazon Prime, men derimod en del af Amazon Prime Video kanalen der – reelt – er en streamtjeneste der er muligt at købe i enkelte lande, herunder i England og i Tyskland.
Det er dog muligt som Amazon Prime kunde her i landet, ofte muligt at se de pilot episoder og andet, der er gratis på Prime, der – som eksempel – i England er blevet til 70 flow TV og stream kanaler, der “kun” tilbyder bestemt indhold, men som stadig tillader at kunderne ser det, når de vil.
StarzPlay kommer på Amazon Prime - i UK og .de
Blandt de serier som kunderne i England og i Tyskland kan se frem til er “Vida” og “Sweetbitter”, som du kan promoer for herunder.

Læs også  YouSee og Stofa kunder kan ånde lettet op

I begge tilfælde er der tale om Starz Original serier, der – senere – bliver suppleret med “Boss”, “Party Down”, “Survivor’s Remorse” og “Swedish Dicks”, der i vores del af verden jo er en ViaPlay serie, da det jo er dem der producerer.
I USA er det så bare Starz der sender, hvilket dermed også ser ud til at kunne påvirke selv Viasat på sigt.

Starz President og CEO Chris Albrecht, forklarer:
-The launch of StarzPlay on Amazon in the UK and Germany marks a significant expansion of the Starz platform into the global market, providing an exciting opportunity for us to build on the success of our relationship with Amazon Prime Video Channels, starter han og fortsætter.
-These new channels allow us to extend the reach of our storytelling and bring the growing portfolio of Starz original series as well our extensive library of hit TV series and movies to a new audience, slutter han.

Udviklingen ser ud til at betyde at store spillere som Amazon er på vej med tilbud der minder gevaldigt meget om dem som vores lokale Kabel TV distributører tilbyder.
Tilgangen vil blot være langt mere global, hvorfor indholdet – formodentligt – vil være ganske interessant for et yngre publikum.

Læs også  Vimeo købte Livestream

Et gæt er at Amazon ingen problemer har med at overlade de kommercielt uinteressante seere til lokale aktører som TDC, og så ellers selv løbe med de 19 til 51 årige, uanset hvilken af Amazons tjenester de vælger.
StarzPlay kommer på Amazon Prime - i UK og .de
Tiltaget inkluderer forresten også en lang række biograffilm som “Requiem for a Dream”, “The Hunger Games” og meget mere.