Adobe ude med et godt tilbud til skoler

Er du i den heldige situation at jeres uddannelsessted bruger Adobe i hverdagen, er her godt nyt.

Det har nemlig tidligere været lidt af en bekostelig affære at kaste sig over alle de mange fede features der er i “Creative Cloud til skoler”.

Ikke mere.
Fra mere eller mindre nu, tilbyder Adobe nemlig adgang til Photoshop og Premiere Pro for 31 kroner om måneden, forudsat at der investeres i 500 licenser.
Det lyder måske lidt vildt at du sådan skal have gang i vilde 500 arbejdsstationer for at kunne drage fordele af dette tilbud.
Igen.
Det er jo kreative værktøjer.
Så gade vide om i ikke også kan finde på kreative måder at blive nok til at 500 licenser, blot er et spørgsmål om at finde en løsning.
supertilbud fra Adobe til skoler
Ideen fra Adobes side er ikke overraskende at få deres software ud til flere samtidig med at alle de unge bliver vant til at bruge det.
Man kunne nærmest forestille sig at Adobe håber på at de her unge mennesker så ender med at bruge det, når de bliver voksne på et tidspunkt.

Uanset hvad, skriver Adobe at det er “deres ambition at understøtte kreativ problemløsning bedst muligt i klasseværelser verden over”, hvorfor vi også her i landet kan se frem til de mange muligheder der findes i pakkerne i Adobe Creative Cloud.

Læs også  Adobe købte Allegorithmic

Skoler der var helt fremme i skoene kunne allerede fra midt i maj skrive sig op, til – for eksempel – Photoshop, Illustrator og Premiere Pro, der – naturligvis – kan bruges på alt fra computer, laptop eller mobil.
supertilbud fra Adobe til skoler
Og nu hvor licenser til 500 brugere er nede på 15.519 kroner om året, er det nærmest så ligegyldig en pris at det nærmest er en pligt for enhver skole der er den mindste smule medie eller grafisk orienteret at få gang i at bruge de der 31 kroner om året per licens.
Studerende og deres lærere kan læse mere her hvor priserne ser ud til at være noget andet, end den vi har oplyst.
Som vi forstår det, handler det om at der er en pris for en enkelt studerende og en ganske anden pris når der – som pointeret – investeret i 500 licenser.
Vil du læse mere om Adobes motivation, der reelt handler om uddannelser i USA, kan du læse mere her

Bag motivationen er ydermere at Adobe har analyseret sig frem til at “jobs, der indeholder kreativ problemløsning er bedre betalt”.
Og da det jo betyder at skole elever der har pillet ved en Creative Cloud pakke under deres uddannelse potentielt kunne ende med at tjene flere penge, hjælper Adobe dermed inddirekte/direkte unge brugere af Adobe software til at få et bedre liv.
Alt sammen samlet i en pænt tung analyse her.

Læs også  Sony går AI med REA C1000