Polske børn går til 5300 kroner

I erkendelse af at staten fortsat ikke laver DNA test på nyfødte, for at finde ud af om de har aner i polen, og derfor – potentielt skal udvises – kan det jo være at det ikke er et problem at der rundt om i vores nabolande, bliver solgt børn for 5500 kroner stykket.

Det er med andre ord blevet tid til en dokumentar på TV2, hvor de går efter et problem, og stiller spørgsmål til de relevante myndigheder.

Og nu hvor det ikke er helt normalt at unge polske kvinder sådan går og sælger deres børn til rige vest europæere har denne kommende dokumentar, der bliver sendt den 31. maj taget på sig at afsløre hvordan det går til.
Polske børn bliver solgt i Danmark

Det bliver nemlig – eller åbenbart – købt og solgt en hulens masse børn i Europa.
Alt sammen noget du kan se på torsdag på TV2, hvor der er premiere på “Prisen for et barn”.

Detaljen i den forbindelse er at der allerede er kvinder her i landet, der i stedet for at blive insemineret blot vælger at lade andre om det hårde arbejde, og som derfor bare køber det “outcome”, der også kendes som et barn.
Sidste gang et sådan forhold blev opdaget var i efteråret 2017, hvor et “barnløst par fra Danmark havde købt en baby for 5.500 kroner af en polsk kvinde”.

Læs også  TV2 prøver med en ny håndværker serie

Det gennemgående spørgsmpål i denne kommende dokumentar fra TV2 er derfor om det var “et enkeltstående tilfælde”, eller om velbjærgede barnløse har gjort det til en vane at købe sig til børn, når de vil have sådan en ganske som produktionen også kigger på hvordan man køber et “barn som barnløst par”.

TV2s journalister har således undersøgt sagen,.
Og der er ganske rigtigt et marked, der “uden om myndighederne tilbyder børn til barnløse par fra hele verden”.
Desværre for TV2 var der ingen der havde lyst til at tale direkte til et kamera, hvorfor det hele er optaget sådan lidt i det skjulte.
Som eksempel var TV2 journalisterne nødt til at oprette “en falsk profil på en hjemmeside”, hvor de “udgav sig for at være et barnløst par fra Danmark”, for at komme i kontakt med dem der sælger nyfødte børn.

Problemet i den forbindelse er nemlig at det at ulovligt sådan at gå og sælge børn.
Både i Polen og her i landet.
Polske børn bliver solgt i Danmark
Det forhindrede dog ikke en utal af gravide der godt ville sælge deres barn i at kontakte TV2s falske profil.
Ja der var endda kontakter fra kvinder ( måske stadig i Polen ) der var parate til at lade sig “inseminere med sæd fra TV2s mandlige journalist”.

Læs også  Folk bliver jo skilt

Derfor tog TV2 journalisterne til Krakow i Polen, for der med skjult kamera at afsløre, hvordan det hele foregår.

Og selv om at det egentligt bare skulle koste 5300 stiger prisen pludselig til næsten 200.000 kroner.
Årsagen er at der er en masse falske papirer der skal udfyldes samt en masse offentlige personer der skal bestikkes.

Blandt de kvinder der allerede er gravide og som vil sælge deres barn er en 20 årig kvinde, der er – næsten – fødende, da TV2 får kontakt til hende.
Hun er gravid i 33. uge, og er frisk på at sælge barnet for 5.300 kroner, da hun har akut gæld der – åbenbart – er vigtigere.

Hun mødes også med journalisten, der naturligvis ikke giver hende nogle penge, da det jo er ulovligt.

TV2 håber med denne dokumentar at få strammet reglerne.
Polske børn bliver solgt i Danmark
Det har de i hvert fald talt med næstformand i Adoption & Samfund, Ina Dygaard om.
Hun siger:
-Det er er menneskehandel. Det har ikke noget med adoption at gøre, starter hun og bliver suppleret af advokat Eddie Khawaja, der siger:
-Det er jo en utrolig stor belastning for dem, at de pludseligt får ikke bare ændret deres identitet i forhold til hvem, der er deres biologiske forældre, men også alle de afledte konsekvenser af, at man altså nu pludselig er ikke dansk statsborger, men udlændinge i Danmark uden – som udgangspunkt – nogle rettigheder, slutter advokaten.

Læs også  TV2doc om børneangst

TV2 har ydermere fundet en række danske par, der har forsøgt at “købe børn i Polen”.
Det er muligt at se en promo for serien et eller andet sted på TV2s site.