YouTube på vej med to originals til

Enkelte har sikkert bemærket at YouTube er på vej med deres egen streamtjeneste.
Noget de har været på vej med i et stykke tid.
I den forbindelse kan det tænkes at du har tjekket “Cobra Kai” ud, der var deres sidste forsøg på at få folk over på deres kommende platform, der indtil videre kun er bekræftet i England, Australien, New Zealand, Mexico og i Syd Korea.

Hvornår vi andre får adgang til andet en promoerne og lidt klip, er indtil videre uklart.
Sikkert er det det dog at YouTube har planlagt at producere en ordentlig bunke “originals” i form af “film”, “serier” og hvad de selv kalder for “premium music service”.
Nye YouTube serier
I alle tilfælde reklamefri, hvilket understreger at de reelt er på vej med en streamtjeneste der kunne minde om alt fra Netflix til det som Apple har lovet at de kommer med i 2018 eller i 2019.

I den forbindelse er det nu sluppet ud at de er på vej med to nye shows, nemlig “The Sidemen Show” og “F2 Finding Football”.

To serier, der ikke rigtigt er noget ude om.
Og så alligevel.
Vi har fundet et par promoer for dem, og da det ser ud til at YouTube har nærmest bundløse lommer, er der som tidligere – intet – der ikke er muligt.
Tyve locations på ti kontinenter er – som eksempel heller ikke et problem.
I det hele taget – hvilket også kunne opleves med “Cobra Kai”, der er en sequal til “Karate Kid”, som du kan se i den promo vi også har fundet frem, er målgruppen dem der er friske på noget “nyt”, der – godt – må tage sit udgangspunkt i noget vi kender.

Læs også  53.000 streamede Zulu Awards

De to nyeste shows, der er på vej, er i den forbindelse “The Sidemen Show”, som Youtube selv beskriver som halv reality og halv drama, suppleret af “3 halvdele mayhem”, der vel kan oversættes til kaos.
Planen er at lade deltagerne fra “Sidemen” deltage i syge oplevelser rundt om på kloden, der – gerne – skulle overraske publikum.
Nye YouTube serier
Producent er Blue Ant Media LA og Antenna Pictures der er baseret i England.
Det andet showm “F2 Finding Football” følger “football skill pioneers Billy Wingrove og Jeremy Lynch”, der er ret hårde til det der med bold.
Og – mere eller mindre – på jagt efter andre der også er seje.
Derfor leder de i Argentina, Brazilien, Mexico, Island, Frankrig, Thailand og i et par lande til.
Det hele ( “F2 Finding Football” ) suppleres så op med lidt celebrities og andet.
Herunder deltagerne fra et Japanesk game show, der – vist nok – afslutter hver episode, sammen med ( ?) DJ Steve Aoki, der muligvis ( det er ret svært det her ) laver/producerer en “Western” i bedste Hollywood stil, med Blink 182’s Travis Barker som ?? hver gang.

Vi er forvirret og forventer at det er planen.

Luke Hyams, head of YouTube originals EMEA, siger:
-At YouTube, we continue to support incredible European creators and the stories they want to share with the whole world, starter han og fortsætter.
-F2 Finding Football will premiere on the F2Freestyler’s YouTube Channel on the 13th of June, while The Sidemen Show will premiere and air on The Sidemen’s YouTube Channel from the 18th of June. The remaining episodes will be available with an upgrade to YouTube Premium, slutter han.

Læs også  TV vaner under forandring

Dermed fortsætter YouTube deres pænt aggressive markedsføring af deres kommende Premium tjeneste, der fortsat kun kan findes i England, Australien, New Zealand, Mexico og i Syd Korea.
Når den (?) bliver åbnet der.
Her lidt promoer for indholdet.