Copenhagen Film Fund ind i Straight Forward

Forleden kunne vi løfte sløret for at Yellow Bird og Mastiff er påvej med en ny Viaplay Original.
Og nu hvor Copenhagen Film Fund netop er gået ind i den produktion, bliver der pludselig lagt et par optagedage i Hovedstaden.

Så når den serie – på et tidspunkt – ankommer til Viaplay, og senere bliver solgt til det meste af verden, er der nu garanti for en god pose markedsføring af vores fine by.
Copenhagen Film Fund

Serien, der fortsat har Cecilie Stenspil og Troels Lyby, som de ledende spillere, har nemlig afsat hele 7 dages optagelse i og omkring København, hvilket både er spændende i forhold til den omtalte markedsføring, men såmædn også i forhold til at der er tale om en dansk/svensk/New Zealandsk produktion.

Som vi forstår det, er serien pænt langt fremme, da Cecilie Stenspil rent faktisk har været på optagelse i Kiwi land, i et godt stykke tid.
Som hun siger det:
-Det er en super interessant oplevelse at være en del af et så stort internationalt samarbejde. At få muligheden for at spille en hovedrolle og arbejde med nye kollegaer på den anden side af kloden er noget ganske særligt. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat, slutter hun.

Thomas Gammeltoft, der er direktør i Copenhagen Film Fund, glæder sig også:
-Fonden har med vores investering sørget for flere dages optagelser i København og international profilering af Danmark. Et lige så vigtigt aspekt af vores investeringer er at give mulighed for at udvikle og inspirere danske kompetencer og talent, når de rejser ud i verden og drager nye erfaringer. Erfaringer de tager med hjem og gør brug af i den danske branche, slutter han og bliver bliver suppleret af Nanna Mailand-Mercado.
Copenhagen Film Fund
Hun er Head of Originals hos Viaplay.
Og siger:
-Vi synes, at det er interessant, at en stor international produktion har lyst til at koble en dansk vinkel på fortællingen, som i dette tilfælde ender med at blive kernen i hele historien. Mange af vores serier bliver lavet i samarbejde med internationale finansieringspartner, hvilket også kan være udslagsgivende for, hvor serierne bliver optaget. Der er ingen tvivl om, at Copenhagen Film Fund gør det muligt for os at lægge endnu flere af vores produktioner i Danmark, slutter Nanna Mailand-Mercado.

Læs også  Copenhagen Film Fund

Serien skulle komme ud engang i 2019 og ende med at blive på otte afsnit.

Copenhagen Film Fund har her på det sidste været inde over Lars von Triers nye film “The house that Jack built”, der ville være blevet optaget i Tyskland, hvis ikke fonden havde været forbi.
Af andre projekter de har været inde over siden 2013, er blandt andet:
“Kongens Valg”
“The Danish Girl”
“Broen” sæson III & IIII
”Wallander” 
”GreyZone”
”Bølgen”

Læs mere om fonden her