EVA1 konkurrence

Panasonic ser ud til at have succes med deres nyeste “lille Varicam”, det herlige EVA1.
Så meget at de netop har åbnet op for en konkurrence hvor dem der vil, kan deltage.

Forudsætningen er nok at du optager på et af slagsen.
Har du ikke et EVA1 kan du selvfølgelig gå ud og købe et, eller gøre som andre, leje et, da der faktisk er en del derude.

Selve konkurrencen, der kører fra den 1. juni og frem til 24. august er den periode hvor du lige får lavet en film, du håber på kan vinde.

Herefter træder en jury sammen og voterer frem til den 10. september.
Vinderen bliver annonceret den 14. september, hvilket da – vist nok – er forbandet tæt på IBC 2018, der afholdes fra den 13. til den 18. september.
deltage hvis du har et EVA1

Og for lige at få det klaret, er der to vindere.
Begge får fingre i 5000 Euro, eller 6000 dollars, hvis det nu er en vinder der hellere vil se nogle grønne sedler.

Vil du være med, kan du
her, læse hvad der skal til for at være med.

Nederst kan du se hvad Panasonic selv har i tankerne.
Uanset er det helt sikkert at de går og håber på at det her kreative “indie” miljø, der – vist nok – er dem der har investeret, kommer ud med en masse gode film, de kan vise og dermed vise at deres EVA1 laver nogle fine billeder.

Læs også  Panasonic på vej med 50K lumen laserprojektor

Tiltaget, som Panasonic kalder for “Share Your Vision EVA1 video contest”, ser med andre ord ud til at lede efter de talenter der enten har investeret, eller som overvejer det, og som derfor lige lejer et til at skyde en film til konkurrencen på.
Her lige et billede der viser hvordan hud kan se ud på et EVA1.
flot hud - skintones
Juryen, der bedømmer de to vinder film, der passer ind i de to kategorier det er muligt at tilmelde sig til, er Matthias Bolliger, Elle Schneider, William Wages, ASC og Johnny Derango.

Ideen er at offentliggøre vinderne på en speciel VariCam/EVA1 YouTube kanal, ganske som vi er pænt sikre på at Panasonic har planer om at vise de fine billeder som et EVA1 kan lave, frem på IBC2018.

Her lige promoen for deres konkurrence.

Folk der overvejer at investere kan med stor succes tjekke op på et par af de – pænt store – FB grupper, der løbende diskutere kameraet, performance og lidt til.
Du finder grupperne
her og
her
Begge grupper er lukkede.