Shoppingposerne dingler videre

Ugen er som bekendt først færdig om nogle timer.
Så gætter vi til gengæld også på at de her broadcastere er færdige med at handle.

Igår kunne vi således opsummere et voldsomt opkøb af rettigheder fra Nent Groups side.
Nu viser det sig at de slet ikke er færdige.
Idag kan vi således fortælle at de da også lige har investeret i den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1, Hollands Eredivisie samt belgiens første division og det skotske “Premiership”, som de har købt frem til 2021.

Skulle du i den forbindelse være bange for at de har glemt at købe rettighederne til Copa América, er det ikke tilfældet.
Det har de også købt retten til, frem til og med 2019.
Investeringen der inkluderer omkring 1500 kampe, der både bliver sendt som TV og streamet, er pænt tæt på at være sådan en “vi gør bordet rent”, da der nu snart ikke er nogle “af de store klubber” der ikke spiller på Nent Groups platforme.

Fans i hele Norden kan således se frem til alt fra Bayern Munich, til Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Olympique de Marseille, Ajax og Celtic på en eller anden NENT Group kanal hver uge de næste mange år.

Og hvis du ikke er til flowTV, er vi pænt sikre på at det er muligt at købe det hele som stream.
Måske endda med lidt ekstra lækkert.

Læs også  Ingen rykker som Charlie

Så er du til Lionel Messi, Neymar, Edinson Cavani eller Paulo Dybala, er det nok der du skal kigge med de nste par år.

Anders Jensen, NENT Group President og CEO, siger:
-This is a fantastic and unrivalled offering of international football for our viewers. Nent Group is already the home of the most live football in the region and our coverage will now get even bigger and better. With up to 1500 live games every season from this wide selection of European competitions – complemented by a month of the very best South American football from the Copa América next summer – Nent Group is in a league of its own, slutter han og bliver suppleret af Kim Mikkelsen, der er SVP og Head of Sport.
Han siger:
-Following the best players and top teams around the world has always been a priority for Nordic football fans. Now Nent Group will add weekly coverage from five leading leagues featuring some of Europe’s biggest clubs, and more than 30 players from Denmark, Finland, Norway and Sweden, to our unmatched football offering, slutter han.
TV2 er også ude og handle
Festen stopper dog ikke der, for dem der vil betale for sport.

TV2 var igår ude og sikre sig retten til VM-håndboldslutrunderne i 2019 og 2021 samt EM-slutrunderne 2022, 2024 og 2026.
Så hvis du ikke ved hvad du skal lave om otte år, kan du jo altid se en EM-slutrunde.

Læs også  Sport en online spiller

TV2 har som Nent Group planer om at streame og sende det hele på alle platforme, da en del tyder på at netop sådanne muligheder, er noget der falder i seernes smag.
Så se frem til de nye rettigheder på hovedkanalen, på TV2 Sport og på TV2 Play.

TV2s sportschef er glad.
Han siger:
-De store håndboldslutrunder – og især Danmarks kampe – er blandt de mest sete og samlende sportsbegivenheder på TV2 og dansk TV i de seneste mange år. Og nu kommer der endnu flere af de store slutrunder på TV2s kanaler, starter han og fortsætter.
-Som altid er jeg ovenud begejstret, når vi får lukket nye TV2-aftaler om håndboldslutrunderne. Håndbold er – og har altid været – en kernerettighed for TV2, TV2 Sport, TV2 Play og sport.tv2.dk, og vi er gennem de seneste mange år blevet forkælet med dansk succes, som gør, at slutrunderne også trækker rigtigt mange seere og brugere til TV2s platforme, både når kvinderne og herrerne spiller, fortsætter han.
-Siden vi lancerede vores sportskanal i 2015, har disse håndboldslutrunder haft en endnu højere værdi for os, fordi vi har kunnet udnytte rettigheden fuldt ud og vise alle de kampe, vi har haft rettigheder til – til stor glæde ikke bare for os selv, men også – kan vi se på tallene – for vores seere og brugere. Derfor er det fantastisk, at vi har sikret disse for TV2 så værdifulde EM- og VM-rettigheder flere år frem i tiden, slutter han.

Læs også  TV2 samlede ind sammen med de mange seere

Sport ser med andre ord ud til at blive hos de store udbydere, mens andre typer indhold