TV2Play også Android TV

Folk – og dem er der jo en del af – der har et android TV, kan nu endelig klikke lidt mere på deres fjernbetjening, og kort derefter se TV2 Play på deres garanteret enorme og meget smarte TV.

Dermed tager TV2 hul på fremtiden og tilbyder nu også de millioner (?) af Android TV indehavere adgang til deres play tjeneste, på denne platform.
Som TV2 argumenterer skal Android TV brugere også have lov tilat se VM på TV2 Play.

Anders Vestergaard, der er Product Manager for TV2 Play, siger:
-Vi glæder os over, at vi nu også kan tilbyde TV2s brugere adgang til dansk kvalitetsindhold på TV2 Play. via Android TV. Vi kan se, at de af vores kunder, der primært ser TV2 Play. på de store skærme, ser markant mere Play-indhold – både on demand men især TV2s live-kanaler. Nu kan brugere med Android TV se med i samme grad, og dermed er der endnu et tilbud til både de kunder, der bruger TV2 Play. som et supplement til traditionelt tv, men også til de såkaldte cable cutters, der udelukkende streamer tv, som især er den yngre målgruppe, slutter han.
TV2 Play streamer nu også på Android TV
Android TV appen giver ydermere adgang til TV2 Play på de kasser og bokse der snakker med andre smarte TV, men som selv er baseret på Android.

Læs også  Når man ser bort fra streaming

Det eneste der skal købes er derfor blot et abo til TV2 Play, hvorefter det er muligt at se de mange TV2 programmer, der findes på denne tjeneste.
Både som flowTV og som stream produkter.
v
Blandt de produkter, der i den forbindelse allerede skulle virke er Nvidia Shield, hvilket må formodes at blive til flere, da dette marked jo netop udvikler sig meget hurtigt.

Folk der ikke lige har set TV2 Play på det sidste kan ikke vide at det også er det TV2 kunder ser VM i fodbold, hvilket de ikke lige er hjemme ved TVet.
Som vi forstår det har TV2 købt retten til at vise alle 64 VM-kampe live.
Og da det sker med dansk kommentering, er der ingen der kan påstå at de ikke forstår hvem der vinder og taber.

Er du så uheldig at du er på vej på pakkeferie, er det heldigvis muligt at se TV2 Play og dermed VM uden for landets grænser.
Indtil videre kun i EU.
Men pyt.
Hvem tager derhen.
TV2 Play streamer nu også på Android TV
Det var i forvejen muligt at se TV2 Play på Apple TV, via AirPlay, som Chromecast og på de Smart TV der supporterer de apps TV2 tidligere har været ude med.
Er du allerede på en Android telefon spillede det allerede, ganske som det også gjorde på iOS enheder.
Og hvis du bruger Internet kan det hele – naturligvis – også opleves på tv2play.dk

Læs også  Nordisk Films Oiii koncept får egen TV2play kanal

Priserne er fortsat 99 eller 139 kroner hver måned, for det som TV2 kalder for “hele pakken”.
Forskellen i pris er med eller uden lidt flere reklamer.
Altså ud over dem der allerede bliver sendt i flowTV delen.
TV2 Play streamer nu også på Android TV
Vil du blot nøjes med basis pakken, der ekskluderer flow TV og sport ( herunder VM) kan det klares for 39 eller 79 kroner hver måned.
Igen er den billige version, med en del reklamer.$