Splay og Nice One bliver til SplayOne

Roder du rundt med såkaldt branded entertainment, har du sikkert mødt både Splay og Nice One, der begge er ret stærke på dette område.
Hvad flere måske havde overset, er at det såmænd er to butikker der har samme ejer, nemlig Nent Group.
Og nu hvor de insisterer på at slå alle deres butikker sammen, i et sjovt “fusions mode”, bliver Splay og Nice One nu til SplayOne.

Ideen er dog ikke at ændre på noget.
SplayOne, skal fortsat være et “powerhouse” i Nent Group og producere en masse “branded entertainment”.
Og selv om at det her “branded entertainment”, fortsat er en lidt uklar definition, skulle der komme en masse output allerede fra det tidlige efterår.
Ny CEO bliver Vigor Sörman, der nok kommer til at arbejde en del sammen med Anna Hammerlid, da det lidt var dem “der var Splay og Nice One”, før SplayOne.
Branded Content

SplayOne forbliver 100 procent ejet af Nent Group, og bliver flyttet over i Nent Studios, hvilket kunne tyde på at “branded entertainment” er på vej til at blive så stort at der allerede i dette efterår skal produceres en masse af slagsen, der – åbenbart – ender på TV.

Og mens Nice One “delen” klarer “digital video network” og “online” delen sørger Splay for succes på de sociale medier.

Læs også  Nent Group på vej med endnu en Original

Målet er – indtil videre – at skabe og levere “branded digital content” til annoncørere, der ønsker at komme i kontakt med kunder, på – mere eller mindre – alle digitale platforme ( læs de sociale medier ).
Der er – efter fusionen – totalt 116 medarbejdere i Danmark, Finland, Norge og i Sverige i SplayOne.

Vigor Sörman, founder and current CEO of Splay, fortsætter som pointeret som CEO på ( hele ) SplayOne, mens Anna Hammerlid Tollesson, der lige for tiden er CEO på Nice One, fortsætter som CEO på SplayOne Sweden.

Cheferne i Sverige, Mårten Forslund, Viktor Linnell, Emanuel Eddyson og Mikael Ljung, bliver som vi forstår det hængende på deres nuværende funktioner.
Branded Content
Anders Jensen, Nent Group President and CEO siger:
-Every day, Splay and Nice One help companies develop and enhance their brands by creating engaging content for millennial viewers across a range of platforms. Bringing together these talented storytellers as SplayOne will give the new company a unique position in the Nordic branded content market, slutter han og bliver suppleret af Morten Mogensen, CEO of NENT Studios.
Han siger:
-Nent Studios comprises some of the most highly regarded and awarded production companies in the industry, and we are delighted to welcome yet another amazing storyteller to the family with SplayOne. Splay and Nice One are a perfect match; both are experts within the growing field of branded entertainment, and with this merger we will bring even greater stories to our customers, slutter han.

Læs også  Sony vinder en Emmy

Vigor Sörman, CEO of SplayOne: supplerer:
-Successful content marketing is all about entertaining stories and smart distribution. SplayOne stands out in both areas and will enable brands to cut through the noise in an effective and relevant way. We’re building a Nordic powerhouse in branded entertainment, slutter han.

Der skulle komme mere nyt om SplayOne engang i det tidligere efterår.