Mere sukker på TV2

Det er snart tid til en ny sæson af “Sukkertoppen”, der – som kendere vil vide det – er TV2s kage bage format, med fokus på lidt hyggelig konkurrence samtidig med at seerne får at vide hvor de kan købe de produkter de ser på TV.

Her på redaktionen erkender vi ikke at vide om det rent faktisk er et AFP format, hvor annoncørerne og de medvirkende betaler for at medvirke, da det jo efterfølgende må være muligt at lave et mersalg.
Er det ikke tilfældet, kan det undre, så indtil vi findet ud af at det modsatte er tilfældet gætter vi på at det er et AFP format, der er kort og udenlandsk for annoncør betalt indhold.

Uanset dette, er der premiere den 8. juli hvor faste seere kan glæde sig over en ny sæson af “Sukkertoppen”, som Mette Blomsterberg er vært på.

TV2 kalder selv formatet for “et bageprogram”.

Igen.
Faste seere kan se frem til produktion af Othello. Éclairs. Sarah Bernhardt og en masse andet med sukker i.
Også kendt som blødt brød, der – sådan lidt tilfældigt – passer ret godt til den gode filterkaffe, der må være kommet på bordet i de fleste hjem, der kigger med, der fra den 8. juli.

Læs også  Discovery løb med OL kvalifikationsturneringer i håndbold

Som tidligere kan seerne ydermere se frem til at opleve hele “24 af landets dygtigste konditorer dyster mod hinanden”, og nu hvor det er “to og to”, har du regnet det ud.
Der er produceret 7 programmer.

For at alt skal gå helt rigtigt til, har formatet denne gang Nikolaos Strangas fra Strangas Dessert Boutique og chefkonditor Ronnie Holmen fra Odense Marcipan til at vurdere om de 24 andre eksperter gør det godt nok.
De var også med i sidste sæson, så faste seere vil have endnu mere at se frem til.

I bedste stil, er formatet optaget i flotte “Lokomotiv Værkstedet”, der skam også kan lejes til andre arrangementer.

Som tidligere kan seerne også glæde sig til at se de mange deltagere i at kæmpe om at vinde, i de “fire indledende programmer”.
Her “kæmper tre konditor par nemlig hver gang om at gå videre i konkurrencen”.

Og da der kun er “et par fra hvert program der går videre til semifinalen”, er det nærmest helligbrøde ikke at se alle programmerne.

Blandt de friske og årstids-relevante kager der skal laves er blandt andet “Jordbærtærte på tid”.
Og nu hvor de medvirkende starter på en bar bund ( der ikke engang er forbagt ) bliver det helt sikkert meget spændende TV, for det rette publikum.

Læs også  TV2 lover varm sommer foran TV

Vil du vide hvem der medvirker, og hvilke virksomheder de ellers kommer fra, er vi sikre på at du kan finde denne information i de enkelte medvirkendes virksomheder og på TV2s sider.
Det er også der du finder en promo for formatet.