Alle mod 1 solgt til Tyskland

Banijay Group har netop lukket deres første aftale om “All Against 1”, eller “Alle mod 1”, som de her i landet producerer til DR1.
Aftalen, der er i den tunge ende, betyder derfor at millioner af tyskere snart kommer til at hygge med deres TV, som DR1 seerne gør det her i landet.
Formatet, der der kommer til at hedde “Alle gegen Einen”, skulle få en fremtid på ProSieben, der jo også sender en – eller flere ? – af deres kanaler på vores lokale kabel TV og vel sagtens via parabol.
Så dem der er specielt vilde med formatet, kan opleve det der også.

Alle mod 1 solgt til Tyskland
Når det bliver sendt i Tyskland, vil der som vi læser det – i første omgang – kun være aftalt fire “live episoder”.
Det er omvendt nok til at broadcasteren kan finde ud af om formatet fungerer som det skal, hvorefter der kan bestilles flere episoder.
Det er lidt uklart.
Men det kan være at de andre episoder ( en sæson ?) kunne være bestilt, hvilket virker mere realistisk.
Uanset dette bliver Andreas Viek Executive Producer på formatet i Tyskland.

Vi har fundet en promo for en af de danske programmer, som du kan se nederst.
Ellers beskrives formatet som et “bold, addictive and engaging format where the contestant and viewers are all asked the same questions”.
Baseret på svarene, gennemføres der så ellers en masse “outlandish experiments”, der kan være alt fra “everyday science” til “crazy sports dares” og “spectacular stunts”.

Læs også  YouTube går PPV

Svaret er – som mange har oplevet det her i landet – ikke altid hvad de fleste forventer, og – naturligvis – en del af oplevelsen.

Peter Langenberg, COO, Banijay Group siger i en international pressemeddelelse:
-With interactivity at its heart, “All Against 1” has been a proven success across Europe and this latest commission highlights the format’s clear global appeal. As the series continues to pick up momentum across Europe, we look forward to exploring its potential in other regions, slutter han.
Alle mod 1 solgt til Tyskland
Tyskland melder sig ind i en voksende gruppe af lande der sender formatet, der bliver sendt i Danmark, Finland, Norge og endelig i Frankrig produceret lokalt af diverse Banijay Group selskaber.
Formatet er som vi husker det, udviklet her i landet af Nordisk Film TV.

Her lidt fra en tidligere udsendelse.