FilmGEAR sælger Showcare

Der er sikkert mange der ikke har bemærket at FilmGEAR har en afdeling der hedder Showcare.
Det har de heller ikke mere.
De har nemlig netop solgt denne del af deres virksomhed til NEP Group, via et af deres selskaber, Mediatec Solutions, der har købt de såkaldte “Live Event Assets”, der kan opsummeres til en række koncerter, corporate produktion og sikker en masse mere.
Showcare, har omvendt længe været kendt i eventmiljøet, hvor det virkede som om at de var pænt aggressive i forhold til “gode priser”, der – sjovt nok – altid inkluderede en masse FilmGEAR udstyr.

Uden at være specielt klar over hvilke selskaber der ejer hvad, er det – måske lidt overraskende – ikke Mediatec Sweden der investerer, men derimod Mediatec Denmark ApS, der har indgået en aftale om at overtage alle “assets” samt medarbejderne der indtil nu var en del af FilmGEAR.
FilmGEAR sælger Showcare til Mediatec Denmark
Kenneth Paterson, Mediatec CEO, siger i denne engelske pressemeddelelse:
-Denmark is a very important market for Mediatec across all business segments, including corporate events, entertainment, sport and fixed Installations. This acquisition signals Mediatec’s commitment to creating a solid base in Denmark to continue to support clients in the Danish market, starter han of fortsætter.
-The addition of Showcare and the start of Mediatec Denmark ApS is part of a broader NEP / Mediatec strategy to continue geographic expansion forklarer han videre.
-The acquisition is a perfect complement to our new base in Malmö and will expand the resources we have available in the region. We will now be able to serve our clients in Denmark with truly local support, and will have access to a very talented team with many years of experience in the industry. We are very excited for this opportunity to grow Meditec’s presence in Denmark, slutter han.

Læs også  TV2 genudsender en del af 1992

Mediatec, er allerede en af Europas største “live event services companies”, med kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Spanien og i Australien, hvor NEP jo kommer fra.
FilmGEAR sælger Showcare til Mediatec Denmark
Fokus er fortsat på udlejning, vel sagtens både med og uden mandskab, af alt fra OB vogne til færdige “corporate løsninger”.
Eller som de selv skriver det, er fokus “solutions for display”, lys, audio, IT og “video production for the entertainment and corporate industries”.

Mediatec der idag er en del af NEP Group, der – forresten – opererer under mindst fem andre brands ( navne ) som Faber Audiovisuals, Screenworks, Sweetwater, Creative Technology og Big Picture, kunne med andre ord se ud til blive en endog meget stor spiller på corporate og event området.

Showcare er i følge Ole Bendixen co-owner og CEO of FilmGEAR ikke en specielt gammel del af FilmGEAR:
-For 22 years, FilmGEAR has established a reputation for quality and superior delivery of technical equipment and film studios for the Scandinavian film industry. Six years ago we set out to build a new company specializing in advanced AV productions. Together with our exceptional team of technicians, warehouse and project staff, we created Showcare, who have grown this live event business supporting festivals, television, corporate events and other live events. The owners of FilmGEAR, Ole Bendixen and Martin Baagdan, searched the market for a Scandinavian partnership for some time, and found a perfect match in Mediatec, slutter han.
FilmGEAR sælger Showcare til Mediatec Denmark
Der er ingen præcis dato på overtagelsen, hvorfor man må formode at det er “øjeblikkeligt”.
Billederne, der må være fra en del af de jobs Showcare har udført, er fra deres site http://filmgear.eu/showcare/index.html

Læs også  FilmLight afholder colour masterclass