Der skal snart synges på Kanal 5

Selv om at Discovery for nyligt kunne konstatere at deres aktier faldt med 7,1 procent på grund af et “solidt Q2”, bliver størrelsen ved med at satse med nye formater. (forventningen er fortsat at 2018 bliver et godt år, red.)
Formater vi således også kan glæde os til her i landet.
Sidste nyt på den front er hvad Kanal 5, der jo er en af de mange kanaler Discovery ejer her i landet, er på vej med, nemlig “et stort internationalt sangprogram”.

Formatet der i resten af verden er kendt som “All Together Now”, bliver i den danske version til “All Together Now – Danmark”.
Og da der er tale om et BBC format, har du nok gættet at målgruppen ikke er det helt unge publikum, men et mere modent et af slagsen.
Bedst af alt bliver det ydermere et “lørdags program”, der får premiere den 18. august.

Værter på den lokale version, bliver Christopher Læssø og Mette Lindberg, der begge glæder sig til at hygge max sammen med dem der kigger med
All Together Now - Danmark får premiere den 18.
Hvert program, byder i den forbindelse på hele ni sangere, der “dyster om aftenens finaleplads”.
Og efter en række programmer skulle der være blevet udvalgt 14 sangere, der til sidst – i finalen – skal kæmpe om en præmie, der er på 100.000 kroner.

Læs også  Reklamefilmene dyster

Håbet er så at “de mange nervepirrende øjeblikke”, “musikglæden” og “festen i studiet” bliver så spændende at seerne kan føle den hjemme ved kakkelbordet, og nyder oplevelserne.
Nok til at de ser alle programmerne.

Mette Lindberg forklarer:
-Det har været utrolig sjovt at få lov til at lave noget, som til trods for sangtemaet alligevel har været helt anderledes i forhold til, hvad jeg tidligere har lavet af tv. Jeg elsker, at stemningen er så fri, og at folk giver hjerteligt udtryk for deres umiddelbare følelser. 100 paneldeltagere i en blanding af tårer, dans og pinlig tavshed, og dommen falder prompte og ærligt, slutter hun.

Som du måske allerede er klar over, er der “100 dommere” i dette format, hvorfor seerne kan se frem til mange andre kendte ansigter.
Således skulle blandt andet Emmelie de Forest, Pernille Højmark, Rasmussen, Eiqu Miller, USO, Ihan, Moses, Esben og Daniel også kigge forbi.

Christopher Læssø glæder sig også.
Han siger:
-Jeg har haft en fest under optagelserne, og jeg glæder mig som en gal til at vise Danmark, hvilke talentfulde sangere, vi har rendende rundt. Der var flere af dem, som blæste både mig og panelet helt bagover. “All Together Now – Danmark” er virkeligt noget, man skal glæde sig til, for det er noget helt andet end de musik- og talentshows, vi ellers har været vant til her i landet, slutter han.

Læs også  DR Lover et veldækket kommunalvalg

Programdirektør hos Discovery Networks Danmark Anne Garlichs glæder sig også over det kommende sats, der hører til i den tunge ende.
-At vi tager et vellykket og afprøvet BBC-program ind på Kanal 5, som andre store lande som Australien, Brasilien, Tyskland og Frankrig senere på året kommer med deres versioner af, viser, at vi rykker os som hovedkanal. Med “Studie 5” åbnede vi sidste år op for lørdagsunderholdning på kanalen, og med “All Together Now –Danmark” bliver niveauet skruet et par takker op. Det afspejler sig både i produktionen og storheden i programmet, hvor vi præsenterer Danmarks største dommerpanel, starter hun og fortsætter.
-Seerne hjemme i stuerne vil kunne mærke, hvordan faglighed og folkelighed mødes i en smuk forening i dette program. Det er en ny og anderledes måde at tænke talentshow på, som man ikke har set herhjemme før, og dermed cementerer vi nu får alvor, at Kanal 5 er en kanal, hvor hele familien er sikret underholdning, der slår gnister og kan mærkes i maven, slutter hun.

Her lidt fra den sidste omgang på BBC tilbage i marts.