TV2s X Factor tager form

I sidste uge kunne TV2 løfte sløret for hvilke værter der kommer på formatet efter at det har flyttet broadcaster.
DR skal jo som bekendt spare et par hundrede millioner i 2019.
Og da det cirka er hvad det koster at producere dette format, kastede DR det ud med badevandet, hvor TV2 samlede det op.
Måske endda med lidt rabat til følge, nu hvor ingen andre gider det.

Det betyder – omvendt – og helt sikkert at TV2 vil få – formodentligt – endnu mere succes med formatet end DR nogen sinde havde med det, gætter vi på.
For mens DR ser ud til at satse på en pænt konventionel version af “definitionen på en TV familie”, frisker det – helt sikkert – TV2s programflade op, at få hvad der må være siges at være landets største TV succes over på deres flade.
X Factor på TV2 er en realitet
Bedst af alt, tyder en del på at selv dommerne er blevet “opdateret” til noget der minder om 2019.

Thomas Blachman, er fortsat en del af teamet.
Men de andre dommere er både nye og – vel sagtens spændende valg.
Oh Land som eksempel er interessant, ganske som “Ankerstjerne” også er.

Underholdningsredaktør Dorte Borregaard, glæder sig som et lille barn af TV, og siger:
-“X Factor” er kæmpe stort på alle måder, og det er selvfølgelig med både ydmyghed og spænding, at vi på TV2 tager det højt elskede format til os, så danskerne får et “X Factor”, de kender, men også bliver præsenteret for noget nyt. Det er det, vi er her for – at dele alt det fantastiske, der er ved “X Factor”, med Danmark. Det er også derfor, at vi i løbet af de mange måneder, vi er i gang med “X Factor”, kommer hele landet rundt – fra Nordjylland til Bornholm – og så glæder vi os rigtig meget til at præsentere resultatet i det nye år, slutter hun.

Læs også  True Crime på TV2

Dorte Borregaard der rent faktisk har det egentlige ansvar for formatets liv på TV2 kunne i sidste uge præsentere de tre dommere, og sagde på det tidspunkt:
-Det er dejligt, at de tre har sagt ja. Der er en helt sindssyg god energi imellem dem, som jeg er sikker på, at seerne også kommer til at mærke. De tre repræsenterer også hver sin genre, hvilket skaber en stor bredde i programmet. Både Blachman og Oh Land har stor erfaring med at vejlede og coache nye talenter, mens vores nye kort, Ankerstjerne, er en meget succesfuld producer, sangskriver og artist, som står bag utallige hits, så jeg er mega glad og tilfreds, slutter hun.
X Factor på TV2 er en realitet
Som tidligere bliver værten Sofie Linde, der også glæder sig.
Noget Oh Land også gør.
Hun siger:
-Jeg glæder mig til at møde talentfulde mennesker, der gerne vil udvikle sig som sangere og scenekunstnere. Jeg vil gerne hjælpe dem med at finde deres styrker og give dem et kæmpe skub fremad. Jeg elsker at lave tv på den måde, fordi det sætter alt på spidsen. Lys, lyd, show og folk udvikler sig på rekordtid. At parre de rigtige folk med de rigtige sange og det rigtige show. Og se det blive realiseret på tv hver uge. Det er for fedt, starter hun og fortsætter.
-Min force vil nok være, at jeg selv er aktiv som optrædende sanger og musiker. Jeg kender følelserne og ved, hvad der skal til for at lære at genkende sine styrker og tro på dem. Jeg tror på, at de skal finde deres eget drive, og at jeg skal være en katalysator for deres ideer. Det hjælper forhåbentlig også, at jeg har noget tv-erfaring fra “Voice Junior”, slutter hun.

Læs også  TV2 Play bare vokser og vokser

Ankerstjerne glæder sig også.
X Factor på TV2 er en realitet
Han siger:
-Jeg glæder mig til at kreere store øjeblikke. Feje benene væk under folk, røre folk og på den måde give dem en oplevelse, de ikke lige glemmer. Jeg glæder mig til at rive formatet rundt, for det tror jeg på, at jeg kan. Og så glæder jeg mig til at blive inspireret af de forhåbentlig mange pissegode talenter, der stiller op. Jeg glæder mig til udfordringen og til at tage kampen op med mine meddommere og til at levere vedkommende musik, der kan mærkes, starter han og fortsætter.
-Min force er klart, at jeg forelsker mig hovedkulds i de mennesker, jeg arbejder med og tror på. Jeg vil brænde for mine deltagere og har ressourcerne til at fortælle deres historier, skabe deres universer og i det hele taget få det meste ud af deres potentiale. Jeg har også den fordel, at jeg kender musikbranchen ud og ind. Jeg har været allround; selv stået i front på scenen som artist, skrevet og produceret sange både til mig selv og andre, brandudviklet og arbejdet med hele marketingsdelen. Jeg ved, hvad der skal til, slutter han.

Sofie Linde glæder sig sjovt nok også.
Hun siger:
-Jeg elsker at lave “X Factor”, og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson. “X Factor” er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse, slutter hun.
X Factor på TV2 er en realitet
Folk der har mod på at deltage i TV2 versionen af formatet kan stadig lige nå det.
Der er nemlig først Precasting fra den 18. august.
Og da det sker i Odense, København og Aarhus, er der rigtigt meget at glæde sig til.

Læs også  Seerne gør som de plejer

Formatet bliver sendt fra engang – meget kort – efter årsskiftet 2019.
Vi gætter på 04012019. ( første fredag i 2019 )
Men det er bare et gæt.