KLF, Kirke & Medier hædrer Silja Okking

Folk der ikke ved at Silja Okking er Ramasjang-vært, kan ikke vide hvor godt denne vært gør det.
Derfor har KLF, Kirke & Medier, der er kort for ( selv om at det ikke bruges længere ) kristne lyttere og fjernseere, besluttet sig for at “rose” Silja Okking, da de mener at “hun “tager børnene alvorligt”.

Rosen er egentligt ganske overraskende, da KLF, Kirke & Medier dagen før har kritiseret “Onkel Reje-universets tilgang til kirke og tro”.
Som nogle må have gættet mener KLF, Kirke & Medier ikke at det er forenligt med KLF, Kirke & Mediers fortolkning af “tro” at “Onkel Reje og børnenes børnebrevkasse” i en enkelt episode tager til Bornholm hvor “Onkel Reje” og “Brille” møder verdens højeste bornholmer, der bruger en rundkirke som toilet.

Igen.
Det var igår.
Idag kaster KLF, Kirke & Medier ros efter Silja Okking, der både har “reddet bier på Ramasjang”, “været sommervært for børnene i “Sommer Summarum”, “danset med toiletruller” i “Mini MGP” samt “lavet udsendelser om kæledyr”.

Så det var åbenbart på tide med en “hædersbuket” fra KLF, Kirke & Medier, der selv kalder sig for en mediebrugerorganisationen.
ros og buket fra KLF, Kirke & Medier
Mikael Arendt Laursen, der er generalsekretær i KLF, Kirke & Medier siger:
-Silja Okking er en fantastisk vært. Hun favner børnene gennem programmerne, hun tager dem alvorligt, og hun er i øjenhøjde med dem. Det er derfor, at børnene er meget begejstrede for hende. Vi vil gerne belønne Silja for at lave god public service for de mindste seere, slutter han.

Læs også  61 timers mindre DR TV om dagen

Heldgivis er Silja Okking også glad.
Hun siger:
-Den allerstørste belønning er, når man møder børn og får et ”børnekram”. Det er en fantastisk målgruppe, fordi jeg får lov til at mærke deres helt umiddelbare indstilling til verden. Men det føles også som et dejligt klap på skulderen at få denne buket, slutter hun.

En del husker sikkert også værten fra “Monster Buster” og “Krible Krable”, som hun kommer ind på i et interview til KLF’s blad, der – som vi forstår det – er et medlemsblad, der tilsendes medlemmerne med posten.

Hun fortsætter:
-Jeg kan spille op ad alle figurerne og vigtigst af alt, så har jeg et rigtig godt rum mellem børnene og mig. De viser mig meget stor tillid, når jeg interviewer dem eller møder dem på gaden, slutter hun.
Mikael Arendt Laursen, supplerer og motiverer buketten videre:
-Om man møder hende i virkeligheden eller ser hende i Ramasjang, er hun den samme. Derfor er hun også en meget troværdig vært, og det lader til, at hun befinder sig rigtig godt i rollen, slutter han.

“Buketten fra KLF”, der både skal ses som det det er, nemlig en buket blomster, og en “pointering fra netop KLF, Kirke & Medier” om at de synes at indholdet er “godt” og “rigtigt” er tidligere blevet uddelt til DR Nyheders Erkan Özden, Maria Månsson fra DRK, P1’s programserie “I korsets tegn”, programserien “Statsministrene” på DR1 samt til Ask Rostrup fra TV-Avisen og til “Bag Borgen”.

Læs også  Har du set Vinter OL

Vil du læse mere PR materiale om Silja Okking, kan du finde det på DRs sider her.
Vi er lige faldet over en .gif…

hvor KLF, Kirke & Medier mener at de opsummerer det fejlagtige i DRs “Onkel Reje-universets tilgang til kirke og tro”.
Du kan læse den artikel her.