Mediability venner med Grass Valley

Hvis du ikke kender Grass Valley, er det sikkert ikke vigtigt for dig at Mediability er blevet partner med dem i hele Norden.
Omvendt, roder du med broadcast og tungt gear, kan der ingen tvivl herske om at du nu – næsten – allerede er ude i bilen på vej mod Mediability, for at sige hej og høre lidt mere om hvad det partnerskab egentligt betyder.

Det er jo slående at det kommer her blt få uger før IBC2018, hvor man kunne formode at Grass Valley, der nu har givet såkaldt “fuld adgang” til hele deres produktlinie til Mediability, kommer med en masse nyt.
Mediability partner op med Grass Valley
Dermed er der lagt i ovnen til alt fra store OB produktioner og det gear de bruger, til de store radiofonier, må kigge forbi Mediability i en nær fremtid.

Den officielle version er at Mediability has etableret et egentligt “strategisk partnerskab” med Grass Valley, hvilket må formodes at betyde at de både kan håndtere garantier, reparationer ganske som de har de helt nye produkter som “hyldevarer”.

Grass Valley er i den forbindelse lidt mere end “bare Grass Valley”.
Grass Valley, er således også hele Snell Advanced Media (SAM) produktlinien, ganske som der her er tale om et “Belden Brand”, der betyder at der er lidt mere i porteføljen end blot lidt broadcast udstyr.

Læs også  Grass Valley inviterer på Virtual Events Program

Mediability var i forvejen gode venner med SAM, hvorfor det var en naturlig udvikling at de nu også blev venner med Grass Valley, der sammen med SAM nu betyder at Mediability kan levere alt fra “playout” til “produktions løsninger”.
Der – næsten – passer til alle behov, og budgetter.
Mediability partner op med Grass Valley
Hеvard Myklebust, CEO, Mediability Group forklarer
-Our long term relationship with SAM has been a driving factor in Mediability’s success in the Nordics and we are very happy to secure our position with Grass Valley as their selected partner in the Nordics, starter han og fortsætter.
-We can now offer the best of breed products and solutions to our customers for live production, news, playout, and networking, in collaboration with one of the media industry’s most renowned vendors, slutter han.

Mediability leverer idag store pakker til blandt andet ( norske ?) TV2, Discovery, Canal Digital og Altibox, blandt mange flere.
Mediability partner op med Grass Valley
Mediability har kontor i Søborg, ved København og er er garanteret parat med en kop kaffe hvis der er spørgsmål.
Her lidt blær fra Grass Valley, der såmænd også kan levere færdige 4K HDR OB/broadcast pakker.