TV2 vil eje weekenden

Nu skal man altid være varsom med at spå om fremtiden.
Heldigvis er september ikke særligt langt væk.
Og så er der en pænt høj sandsynlighed for at størrelser som Christian Fuhlendorff, Lina Rafn, Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft samt Julie Ølgaard, relativt let kan får en masse hen foran en skærm hvor der står TV2 oppe i det ene hjørne.

TV2s planer ser i den forbindelse ud til ikke blot at handle om at få dig til at kigge med i weekenderne i september.
Men resten af året, og sikkert lidt til.
TV2 satser hårdt på weekenden
TV2 er nemlig på vej med et brag af et efterår, der burde få hovedparten af befolkningen – og helt sikkert – de faste seere af TV2, til igen at vælge netop den kanal.

Som eksempel er det i september tid til “Stormester”, der er et nyt underholdningsprogram.

Det er bare ikke det eneste underholdning du finder på den kanal.

“Vild med dans” er jo tilbage, og nu hvor søndage bliver suppleret med “Toppen af poppen”, er der i hvert fald to weekend dage – måske tre med “Stormester”, der kunne tænkes at blive afsat til netop at se på den hovedkanal.

“Vild med dans”, der går i luften den 7. september tager hul på det hele.
Og ikke overraskende håber TV2 meget på at det bliver den samme succes som tidligere.

Læs også  DR på vej med nyt format udviklet af Nordisk Film TV

Kanalchef, Lotte Lindegaard, siger:
-Med TV2s weekendunderholdning ønsker vi at samle mange foran skærmene. I dette efterår supplerer vi vores stolte og traditionsrige fredagsunderholdning “Vild med dans” og søndagens roste og gribende musikprogram “Toppen af poppen” med et nyudviklet underholdningsprogram lørdag aften, nemlig “Stormester” starter hun og fortsætter.
-I “Vild med dans” følger vi kendte danskeres fantastiske og overraskende danse-udvikling, og jeg er stolt over, at vi igen i år har kunnet samle et meget stærkt cast af både nydansere og professionelle dansere. Lørdag klokken 20.00 giver vi plads til en sjov underholdnings-fornyelse med “Stormester”, og i søndagens ambitiøse “Toppen af poppen” vil vi igen opleve fortolkninger af populære sange, som slår benene væk under både kunstnere og seere, fortsætter hun.
-Det er et flot og bredt underholdningstilbud på tv og digitalt, som kan ses og bruges på tværs af køn og alder. Det er det, weekendunderholdning formår, når det er bedst: At samle generationer om oplevelser af høj kvalitet, slutter Lotte Lindegaard.
TV2 satser hårdt på weekenden
Og som du har gættet det, er det pænt sikkert at “X Factor” – mere eller mindre – tager over når de omtalte formater har sejret.
Indtil videre skriver TV2 dog fortsat at det kommer til “foråret” 2019.
Det kan jo også sagtens være tilfældet, selv om at det starter den 4 januar og fortsætter derfra.

Læs også  DR ændrer aftenfladen

Som vi tidligere har været inde på det, er “Stormester” et format hvor Lasse Rimmer er chefen, mens Mark Le Fêvre er assistenten.

Og da de udsætter kendte for “en række skøre, krøllede opgaver, som de hver især løser på alle tænkelige og utænkelige måder”, burde der være en masse at grine af og med, når formatet lander på skærmen.

De første deltagere bliver Lina Rafn, Christian Fuhlendorff, Nikolaj Stokholm, Julie Ølgaard og Ruben Søltoft.

Bedst af alt ser det ud til at det er Lasse Rimmers villa i Charlottenlund der er location til produktionen, så du kan altså også få lov til at komme lidt tættere på værten i dette format.
TV2 satser hårdt på weekenden
“Vild med dans” er der til gengæld ikke meget nyt i.

Det er fortsat værtsparret Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald der styrer festen med festlige bevægelser.
Og med hele 12 friske nydansere, kan der vel ingen tvivl herske om at der her kommer til at ske netop det som seerne forventer.

Blandt de kendte i dette format er Adam Duvå Hall, Emmelie de Forest, Emil Thorup, Molly Egelind, Simon Stenspil, Laila Friis-Salling, Lars Christiansen, Rosa Kildahl, Rolf Sørensen, Esben Dalgaard, Signe Lindkvist og Lucy Love.
Dommerne, er Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner og Nikolaj Hübbe.

Læs også  DRs foræring af seere til TV2 er en realitet

“Toppen af poppen” wer som bekendt et “generationer mødes” format.
Derfor kan seerne se frem til Søren Sko, Pernille Rosendahl, Lis Sørensen, Claus Hempler, Silas Bjerregaard, Annika Aakjær og Thøger Dixgaard, der faktisk er på banen allerede her i august, nærmere betegnet den 26. hvor du kan se og lytte til en del af den “danske musikskat”.

Glæd dig blandt andet til “Tæt på Ækvator”, “Miles And Miles” samt “Pæn” og endelig “Dolphin Girl”.
TV2 satser hårdt på weekenden
Som altid giver dette format også et fint kig ind i disse musikeres liv.

Stormester lang dato from TV 2 Marketing on Vimeo.

Toppen af poppen lang from TV 2 Marketing on Vimeo.

VMD – DATO – 50sek (SoMe) from TV 2 Marketing on Vimeo.