Waoo åbner TV Go tjeneste

Nu hvor TV kunder – i et pænt stort omfang – ser ud til at bruge relativt meget tid på deres mobiltelefon, til at se TV på, har Waoo kastet sig ind i kampen om disse kunder.

Derfor kan du og jeg og alle andre Waoo kunder se frem til to nye tjenester fra netop Waoo, der er målrettet de mere mobile kunder.

Og nu hvor du sikkert kan huske at Waoo allerede var først med “et rent netbaseret abonnement”, er det nu tid til at alle der har mod på det, kan købe TV-pakken som streams via en ( mobil eller fast ) bredbåndsforbindelse.
Det første af to produkter, kommer således til at hedde “Waoo TV Go”, hvilket nok mest er tænkt til dem der ønsker at kigge med på tablet og en af de store telefoner.

Fordelene er i følge Waoo at den enkelte husstand ikke længere behøves hverken parabol eller andet oppe på taget.
Waoo streamer flowTV
Administrerende direktør Jørgen Stensgaard, siger:
-Vi er kommet til et punkt, hvor man ikke længere er bundet af at have for eksempel kabel TV eller satellitmodtager for at kunne abonnere på en TV-pakke. Streaming-teknologien er blevet så veludviklet og robust, at den nu er blevet et alternativt på lige fod med de gammeldags TV-løsninger, starter han og fortsætter om den fleksibilitet Waoo Flex, der i princippet er en del af det nye TV Go tiltag.

Læs også  EBU synes at der skal fart på

Kunden kan nemlig selv bestemme om de vil bestemme for “..én, syv eller 50 kanaler i pakken”, og så kan “indholdet skiftes så ofte det måtte ønskes”.

Han forklarer:
-En moderne TV-forbruger forventer maksimal fleksibilitet og fuld valgfrihed. Det er det, vi gerne vil tilbyde. Det her er fremtidens TV-løsning, slutter Jørgen Stensgaard.

De nye tiltag giver således kunderne muligheden for selv at vælge om de vil se med på computer, via en app på mobil eller tablet.
Dem der fortsat ønsker at se TV, skal blot investere ( eller allerede have ) en Waoos TV-boks, der stadig lover “4K billedkvalitet” fra de indholdsleverandører der tilbyder denne kvalitet.

Indtil videre er det fortsat kun muligt at for eksisterende Waoo kunder at købe “TV Go”.

Jørgen Stensgaard lover dog:
-Hvis vi kommer til at se garantier for hastigheder og stabilitet, kan vi ikke afvise, at vi på et senere tidspunkt tilbyder det til kunder med bredbånd fra andre udbydere – men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, slutter han.

De to produkter:

Waoo TV Go

TV-signalet streames til computer, mobil eller tablet med en bitrate på op til 6,4 Mbit/s.
Kunderne kan vælge mellem alle TV-pakker hos Waoo (Waoo Viasat Lille, Waoo Viasat Favorit eller Waoo Viasat Stor) eller den nye Waoo Flex.
Prisen på TV-pakkerne er 20 kr. lavere pr. måned i forhold til pakkepriserne, hvor TV-signalet leveres til en TV-boks (IPTV) eller kabel TV (DVB-C).
Waoo TV Go Inkluderer alle digitale tjenester, som Start Forfra, Pause, Cloud Record og mere
Adgang til Waoo Bio med masser af serier, de nyeste premierefilm og gamle klassikere
Forudsætter fiberbredbånd fra Waoo, men med mulighed for at se TV uden for hjemmet på f.eks. WiFi eller 4G.
Kan benyttes i hele EU.

Læs også  Canon frigiver første FF Cine kamera

Waoo Flex

Forudsætter TV fra Waoo – enten via TV-boks (IPTV), kabel TV (DVB-C) eller Waoo TV Go (streaming).
Pris for grundabonnement er 99 kr./md. (med Waoo TV Go er prisen 79 kr./md.).
Frit valg mellem alle kanaler. Valg af kanaler sker ved selvbetjening i Kanalbutik på nettet via computer eller via TV-boks, og der er adgang til kanalen i samme øjeblik, bestillingen er gennemført.
Pris pr. kanal varierer. Fra DR-kanaler til 0 kr./md. og op til 90 kr./md. for TV3+.
Der er 30 dages binding på kanalerne. Minimumsprisen for en kanal er dermed prisen for én måneds abonnement.
Waoo TV Go og Waoo Flex er på markedet fra 4. september 2018.