Christian er et ganske særligt væsen

En musikvideo med totalt ukendte Christian, ser ud til at hitte for tiden.
Herfra til New Zealand og sågar i Hollywood, er der rigtigt mange der nu kan fløjte med på melodien.

Det på trods af at der hverken bliver rappet eller brugt AutoTune.

Sangen er derimod den som Christian sådan selv går og finder på, når han er ude i naturen, hvor han møder elverpiger, trolde – og naturen selv.

Som du har gættet det, er Christian ikke helt som de fleste.
Han er i stedet “et ganske særligt væsen”, hvilket er blevet til titlen på en musikvideo som Marcus Mandal fra filmselskabet Citizen Dane har instrueret sammen med netop Christian.
Christian er et ganske særligt væsen
Den nu 40 årige Christian Nielsen, er i den forbindelse end ikke en “popstjerne”.
Han er derimod autist. Og da det viser sig at netop at synge til naturen er godt for ham, er sangen “Jeg er ganske særligt væsen”, godt på vej til at hitte i New Zealand, Hollywood og snart herhjemme også.

Christian Nielsen siger:
– Naturen den er min ven, for jeg føler at jeg kan forstå træerne der taler og dyrene. Jeg tror at træerne og stenene og sumpen og mosen og det hele det taler til mig, slutter han og bliver suppleret af Marcus Mandal.

Læs også  Citizen Dane vinder pris i USA for GN Store Nord film

Han forklarer:
-Det har været utroligt givende at filme med et skønt menneske som Christian. Og jeg håber da også at videoens succes kan bidrage til at skabe en større rummelighed blandt de mange mennesker, der nu får den at se, slutter han.

Musikken er skrevet af Susanne P. Hansen og Rolf Hansen, mens det altså er Christian Nielsen selv der har skrevet teksten.

“Jeg er et ganske særligt væsen” (”I Am a Very Special Being”) har netop vundet Guld ved de amerikanske “Top Indie Film Awards” og “Mindfield Film Festival”, ganske som nu er nomineret til og dermed udvalgt til screening ved Los Angeles Film Awards (USA), Auckland International Film Festival (New Zealand), Hollywood Boulevard Film Festival (USA), Autismovie (Italien) og Film Festival Seize (Serbien).

Så en lille produktion hvor Autismecenter Storstrøm, esr ud til at have været inde over, begynder altså at ligne lidt af en international prisvinder.

Vi har fundet en kort promo version af video, du kan se nederst.
Ellers er der en længere version
her

Vil du se hvad Citizen Dane ellers går og laver kan du tjekke deres Vimeo side ud
her

Eller læse videre på deres site
her

Trailer – "I Am a Very Special Being" from Citizen Dane on Vimeo.

Læs også  VMD endte hos Twentyfourseven