Så skal der fødes

Konceptet eller formatet “Velkommen til Verden”, der får premiere imorgen, er ellers lidt af en mundfuld.
Som du har gættet er der tale om et slags fødeprogram, der har fået et mindre twist, i form af blandt andet 24 kameraer der i døgndrift optager alt der sker på “de hektiske, danske fødegange”.
Ideen er ikke overraskende at “indfange de magiske, komiske og dramatiske øjeblikke, som finder sted, når et lille barn kommer til verden”.

Og nu hvor der er premiere imorgen, er der virkeligt noget at glæde sig til.

“Velkommen til Verden2, der baserer sig på formatet “One Born Every Minute”, er således et dybt og indsigtsfuldt kig ind i en verden de fleste forældre kun oplever få gange.
Nu er der så muligt at opleve en masse fødsler, på “fødegangen på Aarhus Universitetshospital”, hvor der bliver optaget døgnet rundt i det uendelige.

Seerne kan derfor se frem til alt fra ve’er, til tårer, grin, og de mange “forvirrede og forskrækkede mænd, der ofte løbe skrigende rundt ude på gangene lige indtil til bliver forælder, så er de helt rolige.
Sammen med deres nyfødte barn.
Velkommen til Verden lander på Kanal 4 og Dplay
Blandt de mange dialoger seerne kan se frem til, er den Lars, har med hans kæreste:
-Er det nu, jeg skal fortælle dig, at jeg har fået vildt ondt i min lysken? spørger han Sabine på et tidspunkt hvor smerterne fra “den ene voldsomme ve efter den anden” dæmpes med latterga.
Hendes svar kan ikke overraske:
-Nej, det er ikke lige nu, skat, som hun siger det mens hun rækker ham lattergasmasken, så han også kan få lindret hans smerter.

Læs også  Første promo ude på ny Zulu Comedy serie

Sabine og Lars er i den forbindelse et af de forældrepar der er med i den første episode.
Hvert program byder således på hele tre forældrepar, samt alt fra “dygtige jordemødre” på Aarhus Universitetshospital, til alle de andre der er med når der fødes.

Jordemoder, Louise forklarer:
-Jeg nåede slet ikke at få handsker på, fordi det gik så enormt stærkt. Pludselig stod Sabine der med babys hoved mellem benene, slutter hun.

Anne Garlichs, Programdirektør på Discovery Networks Danmark, forklarer:
-“Velkommen til Verden” giver et unikt indblik i fødselssituationen, som rigtig mange danskere kan relatere til. Men vi fortæller fra en synsvinkel, der også viser de mange komiske øjeblikke, som opstår i den intense og rørende fødselssituation. Derfor vil programmet helt sikkert få både tårerne og smilene frem, slutter hun.

Så er du til fødsels TV, er der premiere i morgen på Kanal 4 og Dplay, der følges op med 8 programmer til.

Vi har fundet et par promoer. Dog ingen her fra landet