NENT Group har købt UEFA Euro 2020

Nu hvor DR alligevel ikke må betyde det store for befolkningen, og derfor – blandt andet – skruer ned for deres dækning af populære sportsgrene, har de kommercielle aktører ikke problemer med det lokale politiske flertal.

Derfor vil du i 2020 kunne se det kommende UEFA European Football Championship (UEFA Euro 2020) på Viaplay, hvilket du naturligvis kommer til at betale for.
Bevares.
Du vil på det tidspunkt stadig betale heftigt for -ikke at se – begivenheden på DR, da politikerne synes du skal betale.
Men altså ikke at du skal have særligt meget for dine penge.

Tilbage i 2020 har Viaplay nu købt alle 51 kampe i UEFA Euro 2020 serien, med det forbehold at DR rent faktisk stadig har rettighederne til nogle kvalifikations kampe, hvor Danmark spiller sig ind turneringen.
Disse kampe vil modsat alle andre blive vist på DR.
Er forventningen idag.
Det kan jo sagtens nå at blive til noget andet, under den nye Public Service aftale.
NENT Group løber med UEFA Euro 2020
Kim Mikkelsen, der er sportschef i Nordic Entertainment Group, siger:
-Every week, our coverage of the world’s best sports action such as Premier League and Formula 1 raises the bar for a whole industry. Now we’re bringing an entire country of football fans the biggest ever European Championship live from Copenhagen and some of Europe’s most electrifying arenas, slutter han og bliver suppleret af Anders Jensen, NENT Group President and CEO.
Han siger:
-This is yet another milestone for NENT Group – the first time we’re covering a UEFA European Football Championship in a Nordic country. We launched our company this summer with the region’s biggest ever week of sports rights announcements, and as this fantastic news shows, NENT Group is just getting started, slutter han.

Læs også  TV2 ligger flot ud i 2017

Guy Laurent Epstein, Marketing Director, UEFA, er også glad.
Han siger:
-We are delighted to welcome NENT Group, a long time UEFA partner, as part of the EURO broadcaster family in Denmark. NENT Group will provide comprehensive coverage of UEFA EURO 2020 to Danish football fans including showing all matches live on their cutting edge digital outlet Viaplay. With four of the tournament matches being held in Copenhagen, we look forward to working with NENT Group to bring the passion of the UEFA EURO to the entire Danish population, slutter han.

Folk der allerede skrive sådanne ting ind i deres kalendre kan glæde sig til at EM i 2020 starter den 12. juni på Stadio Olimpico i Rom, og at finalen spilles en måned senere på Wembley Stadium i London.
I mellemtiden er der kampe i København, Rom og London, samt kampe i Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, Dublin, Glasgow, München og Skt. Petersborg.

I alt medvirker 24 landshold, der skal spille 51 landskampe.