TV2 Play nu også hos Boxer og Stofa

Faste brugere af TV2, der har svært ved at se med, fordi deres antenne er knækket, kan nu glæde sig over at det bliver muligt at se med hos et par udbydere der i princippet allerede tilbyder hele TV2.
Nu tilbyder de så også TV2 Play.

Stig Møller Christensen, salgsdirektør hos TV2, der glæder sig over udviklingen siger:
-Partnerskabet er et perfekt eksempel på, hvordan vi fortsat vil bygge kundeværdi og styrke den traditionelle værdikæde også med TV2s digitale tilbud, starter han og fortsætter.
-Vi er meget tilfredse med, at vi sammen med Boxer og Stofa kan levere TV2 Play til endnu flere danskere, som hermed får adgang til vores danske kvalitetsindhold både via vores tv-kanaler og nu også via vores streamingtjeneste. Partnerskabet er det første af sin art, hvor TV2 Play integreres i tv-pakkerne hos tv-distributørerne, og den er et perfekt eksempel på, hvordan vi fortsat vil bygge kundeværdi og styrke den traditionelle værdikæde også med TV2s digitale tilbud, fortsætter han.
-Via vores stærke, strategiske partnerskab med Boxer og Stofa demonstrerer TV2 helt konkret, at traditionel tv-distribution, streaming og kommerciel innovation i reklamemarkedet går hånd-i-hånd på bedste vis. Aftalen er samtidig en vigtig vækstkatalysator for TV2s samlede abonnements- og reklameforretning i de kommende år, hvor antallet af danskere, der har adgang til TV2 Play, fortsat stiger – og nu får endnu et boost. Samtidig kan TV2 bygge mere volumen og yderligere styrke markedslederskabet i vores Addressable TV-forretning, hvor vi tilbyder målrettede reklamer via TV2 Play, slutter han.
TV2 Play til 150.000 flere husstande hos Stofa og Boxer

Læs også  TV2s hovedkanal hitter igen hos seerne

I konkreter betyder udviklingen at op imod 150.000 husstande nu får adgang til TV2 Play, hvilket jo er herligt for både TV2 og distributørerne. ( cirka 300.000 mennesker )
Selve det produkt som kunderne så kan vælge at købe, er en såkaldt “Basispakke”, der inklusiv reklamer ( TV2 Play med reklamer ) gøres tilgængelig hos Boxers kunder der allerede har “Max”, “Mix” eller TV2 eller “TV2 Plus” pakken.
Kunderne kan se med fra oktober måned, der.

Hos Stofa, går der lidt længere tid.
Her må kunderne vente til januar.
Herefter kan de så både se reklamer i programfladen og i streamen.
Når det passer dem.

Stig Møller Christensen fortsætter:
-Vi har fra starten i vores dialog med Boxer og Stofa haft samme overordnede ambition om at bygge volumen, gøre det enkelt og levere konkrete fordele til deres tv-kunder med TV2 Play. Derfor har det været en konstruktiv proces, som vi er sikre på, at Boxer og Stofas tv-kunder nu også får glæde af. Der bliver tale om en nem og brugervenlig adgang, hvor kunderne kan benytte TV2 Play på tværs af alle gængse platforme og enheder – fuldstændig ligesom TV2 Plays direkte kunder, slutter han.

Ulf Lund, administrerende direktør hos Boxer, supplerer:
-Streaming-tjenester er populært sagt de nye tv-kanaler, og derfor skal vi selvfølgelig også tilbyde streaming-indhold til vores kunder. Boxers kunder elsker TV2s indhold, og derfor er det oplagt og naturligt for os styrke vores udbud med netop TV2 Play. Det er vores vurdering, at TV2 Play er den tjeneste på det danske marked, der har den bredeste appel på tværs af aldersgrupper osv., og derfor passer den ekstra godt ind i en pakkeverden, slutter han.
TV2 Play til 150.000 flere husstande hos Stofa og Boxer
Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør hos Stofa, glæder sig også.
Han siger
-Aftalen er et vigtigt skridt i vores arbejde med at tilbyde streamingprodukter på linje med de traditionelle tv-kanaler, på sigt også meget gerne som en del af vores vælg-selv-tilbud. Flow-tv og on demand indhold lever rigtig fint side om side, og mixet af tv-kanaler og streaming hos distributørerne er en trend, der afspejler danskernes tv-forbrug. Denne aftale sikrer, at kunderne kan få hele ”TV2-pakken” hos os, slutter han.

Læs også  MTG sælger deres tjekkiske TV aktiviteter

Det er naturligvis muligt for kunderne at opgradere til “Basispakken” uden reklamer, der igen skulle blive med en smule indbygget rabat.

Folk der ikke kender TV2 Play, kan se frem til live- og on demand-indhold fra TV2, TV2 Zulu, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Fri og TV2 Sport på computer, smartphone og tablets.
Har du et smart TV fra Samsung, LG, SONY eller Philips, kan du se med der.
Noget der også er muligt via Apple TV og Google Chromecast.

Både Boxer og Stofa er idag ejet af SE, der er en energi og telekoncern.det hos de to distributører på linje med de almindelige tv-kanaler og de øvrige tilbud fra distributørerne.