Nyt politisk magasin på TV2 News

Nu hvor Henrik Sass ser ud til at være blevet godkendt af de fleste som en af dem der mener det rigtige, ser verden ud til at kunne glæde sig til et nyt politisk magasin, hvor selvsamme – påståede – Socialdemokrat bliver en del af et værtspar, der skal kigge på det politiske liv, på TV2 News.

Medvært, bliver i den forbindelse Søren Pind, der ellers har meldt sig pænt meget ud af politik, lige bortset fra på Twitter og hver gang han ser et kamera.
Nu får han så ellers penge for at gøre det han plejer, ganske som Henrik Sass Larsen også ser ud til at få lov til det.

Begge, der formelt bliver præsenteret som “Fhv. uddannelses- og forskningsminister, fhv. MF (V) og Gruppeformand (S), MF, fhv. erhvervs- og vækstminister, skal så ellers – som du kan se nederst – tale om løst og fast i formatet “Pind & Sass”, der reelt er så nyt at det end ikke har haft premiere endnu, ganske som at det faktisk er blevet solgt med et andet navn af Henrik Sass Larsen i et tidligere tweet.
Nyt Politisk magasin på TV2 News Pind & Sass
Uanset dette, er formatet på vej, og som Søren Pind og Henrik Sass Larsen siger det på Twitter:
-Du bliver jo kun populær, hvis du kan tale i pip, ikke. Du har otte sekunder til din samlede forgrenede, forblommede mening, og hvis du ikke kan klare det på otte sekunder, så er du disqualified, starter Henrik Sass Larsen og bliver suppleret af Søren Pind, der siger:
-Der er sørme også mange politikere, som også bare … der kommer bare en lind grød ud,. slutter han.

Læs også  DRTV på YouSee

Som enkelte vil kunne huske har specielt Søren Pind tidligere vist at han er pænt morsom på slap line.
Altså på TV, når der er lidt mere tid end netop de 8 sekunder de to herrer taler om.

Noget der let kunne tænkes at komme de mange TV2 News seere til gode.

Der skulle som pointeret være premiere den 3. oktober, hvor endnu et sæt jakkeklædte har “sat hinanden stævne på en bænk med efterårets træer som kulisse”

Som vi hører det, havde TV2 end ikke løftet sløret for deres nye format, før en af de medvirkende altså breakede denne nyhed på netop Twitter.

Her promoen fra Twitter.