Kino Flo vil også LED

Hvis du ikke var forbi IBC2018 har du måske ikke hørt det, men Kino Flo Lighting Systems, der jo ellers netop er kendt for deres Kino Flo system, er nu også inde på LED markedet.
Formodentligt fordi der nu – mindst er et – andet selskab, der har så meget succes netop med “pinde” ( eller rør ) at det var på tide for Kino Flo også at være der.

Og lad os lige tage denne konkurrent først.
Den hedder Quasar Science
https://www.instagram.com/quasarscience/
er måske ikke helt så store som Kino Flo her i landet.
Men som vi forstår det, er de væsentligt større end Kino Flo i – for eksempel – USA.
Og så var det altså at Kino Flo måtte ind på LED markedet.

Noget de så ellers debuterede på IBC2018, hvor de viste deres “LED Tube System” frem, som de kalder for True Match.

Kino Flo Lighting Systems nu endelig parat med FreeStyle LED
Og nu hvor de netop er kendt for deres “banks”, der er flere rør i samme hus, var det netop deres “LED 4Bank”, “Double” og “Single” løsninger, der bliver vist frem nede i Holland.

Det var dog ikke kun de “kendte” løsninger der imponerede.
Deres “FreeStyle LED Tube prototypes”, der reelt er fra sidste vinter, er nu nået til – noget der måske – er markedsparat.
De skulle i hvert fald være parate på hylden engang dette efterår.

Læs også  Snart tid til IBC2018

Som du har gættet det, er det såkaldte RGBWW color management system, der er interresant her.
Netop det som Quasar Science har storhittet med de sidste par år.
Dette, der – oplagt nok – giver LED Kino Flo systemet evnen til at kunne alt fra at lave brandbiler til at lave helt almindeligt lys i en og samme “lampe” ( LED rør), styret af netop RGBWW color management systemet, der – naturligvis – kan styres over DMX, og – vel sagtens – mobil telefon eller tablet.
Hvis ikke idag, så imorgen.

Kino Flos FreeStyle LED rør er ydermere af True Match typen, så når de “bare” skal være hvide”, er de det, på den helt rigtige måde.

FreeStyle skulle indtil videre komme i “41”, “31” og “21” -LED, hvilket kan oversættes til hvor mange pærer der er i den enkelte enhed.
Og uden at vide det, er vi pænt sikre på at der kommer pænt meget lys og det naturligvis i en “bedre end 96 photo rendering index” kvalitet ud af nyhederne.
Kino Flo Lighting Systems nu endelig parat med FreeStyle LED
Producenten selv vurderer at der kommer noget der ligner 1000W tungsten ( super soft ) ud af en 4Bank, hvilket så ellers halveres jo mindre “kasserne” bliver.
I den forbindelse er det på sin plads at pointere at hver enkelt “rør” har en spredning på 100 grader, hvilket kun opleves sjældent, da de faktisk er svært at få LED til at sprede så meget.
Ikke desto mindre er det hvad Kino Flo Lighting Systems har løst.
Så måske det var på tide at få tjekket LED lys ud lidt mere.

Læs også  Panasonic viser 360 grader frem

Kino Flo Lighting Systems president, Frieder Hochheim siger:
-We have reproduced the soft light quality of our T12 legacy fluorescents, starter han og fortsætter.
-And we have continued to ensure the industry’s best quality white light using our own RGBWW (5-emitter) LED’s. The consistency of light quality across our product lines and over the years is a technical and artistic standard customers can rely on, slutter han.