DR tegner og fortæller

Enkelte må have bemærket at DR er på vej mod en fremtid med færre flowTV kanaler, færre seere under 65 år og så ellers gemmer det meste ovre på det der “internet”.

Da de fleste DR seere og brugere fortsat ikke er helt klar over om “Internet” er farligt, har DR “lavet en video”, der kunne være skabt af en AI, og speaket billigt i Indien.

Ideen ser det til trods ud til at være at fortælle dig at DR vil råde over færre flow TV kanaler, fordi Kulturministeren og DF hader DR, i 2020.

Heldigvis er det først om længe, så med lidt held kunne DRs seere tænkes at have fået taget hul på “Internet”, selv om at det må være blevet en del ældre.

Som du måske har bemærket skal DR ikke længere fordeles ud på være 6 TV kanaler, der hver sender 5000-25000 timers TV om året.
I stedet skal DR være 3 TV kanaler.
DR under forandring

TV, bliver således til et DR1, der fortsætter som det ser ud.
Dog med væsentligt mindre underholdning, væsentligt mindre indhold til “de unge” og et DR2 der fusioneres med DRK til et DR2+, der nok må hentyde til at gennemsnits seerens må formodes at kravle op på den “rigtige” side af +60, måske endda +65.

Læs også  Flertal uden magt vil et eller andet

Som tidligere er indhold ikke relevant, da det jo først sker om 15 måneder.
Der kan dog ingen tvivl herske om at DR2+ bliver kanalen hvor arkivet bliver udsendt, genudsendt, og i det hele taget fylder så meget, så der er helt fint hvis du var midt i 20erne under WW1.

DR1 skal som du – ligeledes kunne forestille dig – prioritere sport, aktualitet og helst ikke være underholdende, da det jo kun er de unge der er til komedie.

Derfor er det nok ikke helt urealistisk at DR1 bliver til sådan en livsstils kanal, hvor alt med Søren Ryge genudsendes, suppleret med aktualitet, hvor DF politikere fortæller hvad der er rigtigt og forkert, samt engelske krimier.
Kun afbrudt af dansk drama, der vel godt kan genudsendes hver aften, efter den engelske krimi.
DR under forandring
Til gengæld bliver det helt vildt på DRTV.
DRTV vil være “DR’s streamingtilbud”.
Her kan alle der vil, se alle genudsendelser fra flowTV samt hele arkivet, der – forresten – skal gøres offentligt til gengæligt, så der kan du finde 200.000 timers TV fra 40erne og 50erne.
DR under forandring
Det unge og “spændende” DR, som DR Ultra og DR3 kommer til at bo på dr.dk, og lidt på DRDK, der vel sagtens dermed bliver lidt for populær, der – derfor – vil blive begrænset ved “midtvejs samtalerne” et par år efter det nye medieforlig.

Læs også  DR kan ikke længere nå alle

DR selv taler jo forresten om 3 kanaler.
Så selv om at de ikke siger meget om den 3. gætter vi altså på at det er Ramasjang.
Igen.
Den er ikke prioriteret.
Desuden er der – vel sagtens – heller ikke flere medarbejdere ansat til at producere indhold til denne kanal, hvorfor hovedparten af indholdet i 2020 må formodes at blive genudsendelser.

Det bliver forresten spændende at se om de tre kanalpladser hos kabel TV udbyderne rent faktisk ender med at blive udskiftet med en shopping kanal, folketingskanalen og YouSee’s egen TV kanal, der som bekendt går i luften ved årsskiftet.

Her videon der forklarer det meste.