Nent Group har fået smag for de mindste

Nent Group, der er den del af – det nu tidligere – MTG der overtog de mange serier, studier og i det hele taget produktionen af samme, rasler nu med en ny sabel.

Lad os kalde den for “børne sablen”, konkret i form af en ny serie til det globale marked der hedder “Saga’s Stories”.
Serien, der er baseret på “Sagasagor”, der er en endog særdeles kendt børnebogs serie, ser nu ud til at blive en tilsvarende – global – TV serie, hvor planen er at seerne, der gerne må være børn, kan følge med i en ananimeret TV version af Josefine Sundström’s Sagasagor bøger, der er ( meget ) kendt på dansk, finsk, norsk og naturligvis på svensk.

Indtil videre er der kun planlagt 10 episoder af serien, der – omvendt – jo netop er animeret og som derfor – problemfrit – kan sælges til alle andre markeder, der er friske på at børn kan have flere farver, og at de ellers – sådan lidt generelt – er ret sjove.
Specielt når de leger som børn jo gør.

Hovedrollen i serien, bliver som tidligere Saga Larsson, der er en helt almindelig/total skør 5 årig pige, der – sådan lidt generelt – spekulerer over alt fra livet, til det der med at gro op.
Og så er de der store børn ( voksne ) altså ret sære.
Saga Larsson bliver til animeret TV serie
Hver episode bliver baseret på en slags “visual inspiration” der kommer fra Emma Göthner’s originale illustrationer, i “Saga’s Stories” bøgerne.

Læs også  Tid til lidt kendte på TV2

“Saga’s Stories” bliver dermed endnu en “original kids series” der følger i fodsporene efter “Peppy Pals” og “The Great Escape”, hvis første sæson vandt “Children’s Program prisen” på Kristallen i 2017.

Sæson 2 af “The Great Escape”, får som med alle andre “originals” fra Nent Group eksklusiv premiere på Viaplay den 1. December.

Jakob Mejlhede Andersen, der er Nent Group EVP og Head of Content siger i denne engelske PM:
-Viaplay is the home of kids content in the Nordic region. We see huge demand for high-quality storytelling that both entertains and informs, and our award-winning original kids series are trusted by parents and enjoyed by younger viewers every day. NENT Group continues to invest in unique family experiences that audiences will remember for years to come, slutter han.

Af andre Nent Group Originals der er på vej, eller som allerede har haft premiere er mere end 50 produktioner:
Heriblandt, “Conspiracy of Silence”, “Couple Trouble”, “Rig 45”, “The Lawyer”, “Stella Blómkvist”, “Alex”, “Couple Thinkers”, “Occupied”, “Hassel”, “Peppy Pals”, “Superswede”, “Veni Vidi Vici”, “Swedish Dicks” S1 og S2, “The Great Escape”, “Black Lake” og meget mere.

Her lidt video om emnet.