Fest eller musikvideo

En dansk rapper har netop holdt lidt af en fest.
Hendes pladeselskab havde ellers givet hende en masse penge til at lave en musikvideo for.
Eller rettere de havde stukket hende 20.000 og håbede så ellers på at hun kunne finde nogle “idioter med et kamera” der var så kreative at de håbede på at kunne skabe en flot produktion for pengene.

Som bekendt er det endog meget svært at både betale udstyr, lidt mad og måske en smule transport af nærmest ingenting fos så få penge.

Derfort valgte den såkaldte rapper, måske – når alt kommer til alt – inspireret af selvsamme pladeselskab, at holde en fest for pengene.,
En fest der inkludere alle vennerne, der – helt tilfældigt – havde mindst lige så lidt tøj på som i den video der alligevel blev til noget, samtidig med at de var på Instagram og Snap (chat).
Yakuza holder fest i stedet for at skyde video

Historien er siden blæst ud over mmm.dk, der netop skriver om musik.
Denne gang ser det ud til at være en ældre herre, der synes at det da er noget værre noget at den unge rapper og hendes veninder holder fest i stedet for at skabe sådan en af de der videoer ( som det alligevel blev til ) hvor de unge kvinde vrikker med røven, i håbet om at der bliver solgt nogle flere downloads.

Læs også  TV2 lover et spændende efterår

Lad os for en god ordens skyld præsentere den omtalte rapper.
Hun hedder Yakuza, der “går all in på fuck-you attituden”, der efter sigende har betydet en masse “fuck fingre” på hendes instagram profil.

Omvendt må man formode at denne “generation” absolut ingen problemer har med at kapere denne kommunikation.

Yakuza sagde i forbindelse med festen:
-Jeg fik 20K af mit label til at lave en video, det er ik’ specielt meget, så jeg tænkte: Fuck det! Jeg lejer en lejlighed på airbnb, holder en fest, inviterer nogle veninder, en tatovør og skaffer noget røg og booze, starter hun og fortsætter.
-Det blev så klippet en video sammen af alle vores livestreams, slutter hun.

Her kommer den gamle mand så op i skribenten her, da det jo ikke er særligt venligt at leje en AirBnB lejlighed og så ellers smadre den.
Igen.
Der er jo som eksempel en enkelt kulturminister der har tjent lejligheden hjem et par gange uden at fortælle hverken skat eller andre om denne detalje.
Åh, ja og lejligheden har hun fået foræret af folketinget ( i form af vederlag ).
Så var det hendes lejlighed, kunne man måske overveje at mene at det var OK.
Ellers er det da ikke seærligt venligt.
Yakuza holder fest i stedet for at skyde video
Igen.
Det er ikke Yakuzas budskab, må man formode.

Læs også  DR3 prøver med skaterpiger

Tilbage til selve “videoen” der må have stået på i mange timer, bliver “Yakuza tatoveret på livestory”, de fleste af de andre unge kvinder smider tøjet i takt med at stadig flere kigger med, ganske som at kameraerne jo også er med når de unge piger går på toilettet for enten at lade trykket, lige over halsen eller længere nede.

I det hele taget er der – formodentligt – tale om en meget våd og kæk omgang “rap fest”. ( se videoen )

Som en dramatisk udvikling tog festen videre.
Og det var ved at blive dyrt for Yakuza.

Hun forklarer:
-Da vi tog videre mistede jeg systemnøglen til leje-lejligheden, der koster omkring 35.000 at erstatte. Heldigvis fandt de den efterfølgende på Andy’s Bar, slutter hun og løfter dermed sløret for at festen var ret lang og hvor den fortsatte.

Andy åbner jo først ved 4 tiden.
Nej.
Ikke om eftermiddagen.

Skulle man afslutningsvist diskutere om beslutningen om en fest i stedet endnu et armvrid af de unge talenter ude i branchen er en god eller en dårlig udvikling.
Kan der vel – ingen tvivl – herske om at “kommunikationen” kun kan være udtænkt af en medievirksomhed.
Et gæt herfra er at antallet af kontakter ender med at blive væsentligt højere med denne fest, end hvis der var blevet produceret en musikvideo ( på den konventionelle måde )

Læs også  Amazons LOTR får en S2

Du kan se mere af Yakuza her.
Hendes såkaldte Track Clout ( nummeret hedder “Clout” ) finder du her.

Artiklen i mmm.dk ser ud til at være blevt læst over 11K gange online.

Her lige videoen
Yakuza bliver