TV2 oppe i næste gear i denne uge

Så er det i denne uge at TV2 er på vej med hele to live shows, der afvikles i TV2 og Kræftens Bekæmpelsens tegn.
Temaet i år er “Gør noget for andre. Gør noget for fremtiden. Gør noget nu”, som du helt sikkert allerede har oplevet.

Det er med andre ord “Knæk Cancer-uge på TV2”, der sluttes rigtigt flot af med hele to direkte shows, hvor seerne kan se frem til alt fra “Vild med dans knækker cancer”, der bliver sendt fredag.
Denne gang fra Det Kongelige Teater.

Dagen efter er det blevet tid til det store indsamlingsshow “Knæk Cancer Live”, der som tidligere håber på at seere og landets virksomheder vil være med til at gøre aftenen til en hyggelig en af slagsen, der både byder på lodtrækninger, flotte præmier og – som altid – en indsamling der gerne skulle være med til at hjælpe ofre for cancer de næste mange måneder.

Tilbage på “Gamle Scene”, der er en af scenerne på Det Kongelige Teater, starter det første live show med at “Vild med dans knækker cancer”, hvor der bliver dystet i rumba, pasodoble, slowfox eller vals.
Og nu hvor “ingen bliver stemt hjem”, kan seerne i stedet glæde sig over at “Vild med dans” – i stedet – samler ind til Knæk Cancer.
Hvor “overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse”.

Læs også  Mere royalt løb på TV2

TV2 samler ind ved hele to live shows i denne uge
Som det er set et par gange før, vil der – i løbet af aftenen være lodtrækninger om flotte præmier, samtidig med at seerne – og landets virksomheder – kan “sende deres bidrag til “Knæk Cancer”.

Skulle der findes enkelte seere, der ikke har bemærket at det er “Knæk Cancer” uge, vil deres sms-stemmer blot gå videre til “næste fredag”, ganske som “dommernes karakterer” gør det.

I bedste stil vil “De kongelige balletbørn” optræde i “Vild med dans knækker cancer”, ganske som de gjorde året før.

Blandt dem der danser, vil der ydermere være hele “tre kræftramte danskere”.

Disse vil dog være “tre helt almindelige danskere, der har sagt ja til at danse for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse”.
Heldigvis har de modige medvirkende fået hjælp af tre professionelle dansere,
Konkret Mie Martha Moltke, Steen Lund og René Christensen, der i følge TV2 er fra “Vild med dans”-familien.
TV2 samler ind ved hele to live shows i denne uge
Om lørdagen er det så Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær der værter sige igennem “Knæk Cancer Live”.
Her er det nemlig blevet tid til “Knæk Cancer Live”, der sendes live på TV2 og TV2 Play.

Bedst af alt er der tale om sådan et ungt show, hvor tv-2 ( orkesteret), Hjalmer, Nabia, Fallulah, Kwamie Liv og Coco O kigger forbi.
Er du en af dem der kommer igennem, kan du se frem til blandt andet at tale med Felix Smith eller Louise Wolff, samt en masse kendte danskere, der sidder og venter på at du ringer ind med en masse penge til de kræftramte, forskningen og alt det andet der får lidt mønt ud af denne fest.

Læs også  Amazon laver første multi sæson aftale