Netflix satser hårdt på Europa

Som vi kunne løfte sløret for igår, er Netflix på vej med en Norsk Original.
En original, som de i Norge mest mener er en dansk original, nu hvor det er Adam Price der producerer sammen med Sam productions.

Dette projekt, der kommer til at hedde “Ragnarok”, er dog blot et af flere projekter der er på vej, nu.
Fælles for dem alle er at de er på vej og bliver produceret på “ikke engelsk”, hvilket burde kunne oversættes til “det lokale sprog”.

Noget der – begynder – at ligne en trend, med kække “La Casa De Papel”, der skulle være gået i produktion med sæson 3, som du kan se nederst.

Som vi husker det, er den danske “The Rain” også enten gået i produktion, eller – i det mindste – på vej ind i sæson 2.

Det er dog ikke det eneste Netflix er på vej med i Europa.

Netflix på vej med en bunke Europæiske serier
Den tyske serie “Dark” og “Money Heist” ( “La Casa De Papel” ) ser nemlig ud til at have givet Netflix mod på mere, som Netflix chief product officer Greg Peters netop har forklaret det på et “Web summit” i Lissabon, portugal.

Blandt nyhederne vi alle kan glæde os til er “Baby” fra Italien, samt “Plan Coeur” fra Frankrig.
Endelig er “Protector” fra Tyrkiet og “to Europæiske serier der får premiere i 2020”, bekræftet.

Læs også  Lokal streaming vokser også

Der er – ydermere – fem andre tyske serier og 7 franske, ud over nyheden fra igår om at Adam Price er på vej med en ny serie.

Der går i den forbindelse “lidt rygter” om at manden bag “Borgen”, der nu skal til at producere “Ragnarok” har fået en lidt mere omfattende rolle end “bare producer” af en serie eller to.
Han er jo – i realiteten – Nordic Noir, så hvorfor ikke lade ham starte op på 10-30 serier, der klemmer de sidste dråber ud at dette koncept.

Eneste kommentar fra Adam Price, er indtil videre:
-It is a great pleasure to have a hand in creating the new Norwegian Netflix series. We believe that the Nordics have their own voice when it comes to storytelling, and we would like to help prove that with this large-scale series written by a Nordic team with writers from Norway, Sweden and Denmark, slutter han.

Her lidt promoer for serier, der – stort set alle – ser ud til at blive forlænget på Netflix.
Nogle af disse er allerede gået i produktion med den næste sæson, mens andre er på vej.
Netflix på vej med en bunke Europæiske serier
Er du til regionale Netflix nyheder, har de idag bekræftet hele 17 nye serier, der bliver produceret i Asien.
Heraf bliver blot to optaget i deres originale sprog, nemlig, “The Stranded”, der bliver optaget i Thai, mens “Triad Princess” bliver optaget på kinesisk, selv om at den er fra Taiwan.
Forvent en herlig blanding af meget kendte kinesiske skuespillere, manga, animerede kopier ( blandt andet af “Altered Carbon” ) og masser af kung fu.
Der er slutteligt en enkelt serie fra Filippinerne, der baserer sig på et lokalt folkesagn om at nogle “mystiske væsener” gemmer sig blandt befolkningen. Heltinden Alexandra Trese skal så ellers til at slås med disse væsener, der ikke vil hende det godt.

Læs også  Ny DR serie om elitebørn