Disney+ spiser Netflix indhold

Engang i 2019, når du vågner op og konstaterer at Disney+ er blevet en realitet, er der formodentligt 190-250 markeder ( læs lande ) der også vågner op og som kan konstatere at det nu er muligt for deres børn at købe sig adgang til alt det Walt Disney indhold, der – mere eller mindre – øjeblikkeligt vil blive fjernet fra alle andre tjenester.

Et potentielt voldsomt problem for blandt andet Netflix, der som vi kunne pointere forleden, oplever at 6 ud af ti af deres kunder, hver måned bruger “pænt meget” tid på indhold målrettet børn.
Netflix er omvendt klar over udviklingen, hvorfor de for lang tid siden har sat gang i en masse børne TV, der godt må minde – pænt meget – om netop det indhold som Disney fjerner fra Netflix.

Disney+ der allerede har en prøve side her,
preview.disneyplus.com
ser i den forbindelse ud til at være pænt omfattende.
Indhold kan forventes at komme fra Walt Disney Studios, Pixar, Marvel Studios, og Lucasfilm, samt National Geographic, der åbenbart er en del af Disney nu, hvor de har købt 21st Century Fox.
Og så kan Disney+ allerede nu love at der kommer en masse nyt fra Marvel og Star Wars universerne.
Der bliver simpelthen produceret indhold direkte til Disney+, der – vel sagtens – bliver såkaldt “Original” indhold, der kun kan opleves på Disney+.
Disney forventes at fjerne alt indhold fra Netflix i 2019
Disney’s tilgang til streaming, ser i den forbindelse ud til at være forskellig fra – for eksempel – Netflix, da planerne ser ud til at være at de – primært – vil have fokus på eksklusivt indhold, der – måske aldrig – kommer videre.

Læs også  900K vil skifte streamer i Norden

Det bliver – måske – aldrig muligt at se det indhold der kun vil kunne findes på Disney+, andre steder end på netop Disney+.

Og hvis Walt Disney, er den mindste smule begavet, vælger de ydermere at gå ud på alle platforme, nærmest fra starten af, så kunder der køber adgang til Disney+, kan kigge med på alt fra mobilen, til smart TV’et, tabletten og endelig det smarte TV, når børnene skal puttes.

Tjenesten, der fortsat kun er lovet til at komme “late 2019” bliver uanset hvad, en “Direct-to-Consumer” tjeneste, hvor det for alvor vil fremgå hvor store The Walt Disney Company rent faktisk er.
Disney forventes at fjerne alt indhold fra Netflix i 2019
I denne uge har EU endeligt godkendt den europæiske del af 21st Century Fox overtagelsen.
USA delen blev godkendt tilbage i juni/juli i USA.

Som vi forstår det, ejer Disney allerede en tilsvarende tjeneste “Hulu”, via opkøbet af 21st Century Fox, hvorfor det bliver der kunderne kan finde -helt op til – “R-rated films”, mens Disney+ bliver 100 procent “clean”, hvilket betyder at denne tjeneste kun kommer til at indeholde “familie underholdning”.

Forventningen er at tjenesten starter op med 7000 TV episoder af diverse indhold og 500 spillefilm.
Alle nye Disney film, der kommer i biografen, vil også være til at finde ( eksklusivt ?) på denne tjeneste.
Og da det jo inkluderer alt animeret fra Walt Disney Studios, Pixar, Marvel Studios, og Lucasfilm har du gættet at det er pænt meget indhold.

Læs også  Refugium skudt på Canon C700 FF

Disney ejer jo også Marvel, så alle deres ting vil også være til at finde på denne tjeneste.

Slutteligt har det været fremme at de har planer om ( årligt ?) at producere 4-5 spillefilm i 25–100 millioner dollars kaliberen, samt en række TV serier i samme prisklasse, hvert år.
Disney forventes at fjerne alt indhold fra Netflix i 2019

Suppleret med alle fremtidige Star Wars spillefilm ( ikke animerede TV serier )
Disney+ har ikke rettighederne til de første seks Star Wars film.
Til gengæld ejer de “Captain Marvel”, der i følge rygter bliver den første eksklusive film på denne tjeneste.

2019 byder også på Apples lovede SVoD tjeneste, der – ganske som Disney+ – har planer om at komme ud alle de steder hvor Apple allerede har kunder, suppleret med en ligeledes “ny/forskellig” tilgang til streaming.

Her lidt promoer