Stjernholm & Co næste onsdag

Er du frisk på at høre en masse om kameraudstyr, kunne næste onsdag være en relevant dag for dig.
her inviterer Stjernholm & Co nemlig på et kig ind i en verden af forskelligt “kameraløsninger”.

Der ser ud til at være – nærmest overvældende – fokus på Panasonics Eva1, der – naturligvis – er blevet sænket i pris, til en speciel “Black Friday” pris, der gælder fra den 12. november og frem til den 26.
For en god ordens skyld et tilbud en del andre forhandlere også ser ud til at være ude med, eventuelt under andre “navne”.

Tilbage hos Stjernholm & Co, ser planerne ud til at være at du er inviteret og derfor både kan tjekke deres Panasonic Eva1 ud, og en række andre løsninger.

Dagen ser ydermere ud til at handle om rådgivning, hvor der er fokus på “hvad der er den rette kameraløsning for dig”, ganske som “hvordan kommer du sikkert i mål med dine ønsker og ambitioner”.

Og nu hvor det hele sker på næste onsdag den 21. november fra klokken 13.00 og frem til klokken 16.00, burde det være tid nok til at finde ud af om denne leverandør har det du leder efter.
Stjernholm & Co inviterer på demo dag med fokus på Panasonic gear
Som du måske har gættet er vi ved at nå til bagenden af året, hvorfor mange – forventes – at have tjent så mange penge, at disse skal brændes af, i stedet for at bruges på at betale skat.

Læs også  Skårhøj tryller igen

Her kan Stjernholm & Co også være hjælpsom.
Som vi forstår det, endda på særdeles kreative måder, der mest ser ud til at handle om at de priser du finder nu, også er sådan i januar, hvis du altså vælger at indgå en eller flere aftaler nu.

Skulle der komme folk forbi, der hellere vil investere i et Varicam LT, der for den uindviede er den store version af et Eva1, er det også en mulighed.
Stjernholm & Co forhandler nemlig dette hus, og kan derfor også rådgive i hvad denne løsning kan bruges til.

Og nu hvor begge kameraer vil være til stede, er det muligt at holde disse to kameraer op mod hinanden.

Som det ofte er, med disse hurtige dage, der først bliver annonceret “sent”, er det ikke nødvendigt at tilmelde sig.
Du møder blot op, og bliver serviceret efter først til mølle principperne.
Omvendt.
Er der en kollega der er ved at få dyb information om et Eva eller et LT, kan der omvendt ingen tvivl herske om at det vil være smart at lytte med.
Det kunne jo tænkes at der falder et par guldkorn af.

Specielt det lille Eva1, er i den forbindelse interessant.
Der er nemlig også afsat en del af dagen til såkaldt “workflow”, der i forhold til dette kamera er lidt af en udfordring.
Det kan – i øjeblikket som det eneste – optage 5,7K som Pro Res RAW, på en enkelt ( 2 ) optagere, der efterfølgende “kun” kan håndteres på en enkelt NLE og dermed kun på en bestemt type hardware.

Læs også  IMDb vil også streame

( opdateret )
Et gæt herfra er, at Stjernholm & Co derfor også viser de nye MiniMacs frem, der i en “boostet” ( BTO) version, faktisk ligner et hit, til netop Pro Res RAW. ( vi har desværre lige fået at vide at BTO versionerne ikke er ude på markedet endnu, så forhandlerne har dem ikke.. endnu )
igen.. så har de nok nogle imacs eller andet der kan det pjat der.
( opdateret færdig )
Som altid er det uanset hvad sikkert at det bliver et par hyggelige timer hos Stjernholm & Co, der – som altid – både står parat med dyb indsigt og meget mere.