Det går ufatteligt godt for Waoo

Noget tyder på at størrelsen Waoo kan notere fremgang på alle fronter.
Det er i hvert fald hvad de skriver i en PM, der kom sent igår.
Her fremgår det at priserne stiger ved årsskiftet md 20 kroner uanset pakke, men af det sikkert slet ikke vil påvirke kunderne, da tilgangen af kunder har været “stor”, siden Waoo omlagde deres pakker ( den store ) sidste år.

Administrerende direktør Jørgen Stensgaard, forklarer:
-Vi får stadigt flere TV-kunder, og andelen af nye kunder, der vælger den største TV-pakke, er fordoblet i forhold til tidligere år og nærmer sig 30 procent. Det viser, at der fortsat er et marked for TV-pakker, når indholdet passer til kundernes behov, starter han og fortsætter om den omtalte omlægning af TV pakkerne, hvor 3+ kom ind i to af TV-pakkerne, suppleret med at Viaplay Total nu er en del af den store pakke.

-I de senere år har tendensen i branchen været, at TV-kunderne har nedgraderet fra de store til mindre pakker, og det har fejlagtigt ført til den opfattelse, at TV-pakker ikke har nogen fremtid. Vores erfaring er, at der er både efterspørgsel og salg i store pakker, når de har den rigtige kombination af flow-TV-kanaler og attraktivt streaming-indhold, fortsætter han og når så endelig til den årlige prisstigning.
Waoo oplever tilgang til deres store TV pakke
-Det er aldrig sjovt at skulle hæve priserne, men når det skal være, er jeg glad for, at vi kan holde det på det niveau. Dertil kommer, at vi takket være nogle fornuftige aftaler med TV-stationerne er i stand til at sænke priserne på nogle af de mest populære danske kanaler i vores nye Waoo Flex, hvor kunderne selv sammensætter deres pakker, slutter han.

Læs også  DRTV på YouSee

Derfor kan folk der er kun der der se ferm til at deres pakker stiger med 20 kroner om måneden, eller 240 kroner om året, uanset om kanalerne hentes via kabel eller Internet.

Folk der selv flekser den, skal se sig for, da nogle kanaler – ved årsskiftet – falder i pris, mens andre stiger.
Heldigvis er der flere danske kanaler der falder i pris.
Kanaler som TV2 News, TV2 Zulu og 6eren, falder alle med en 10er i pris, til 40 kroner om måneden, eller 480 kroner om året, for en enkelt TV kanal, mens Al Jazeera, France2 og NRK2 stiger fra 10 til 15 kroner om måneden.

Folk der har valgt at investere i Waoo Flex, kan fortsat selv vælge fra og til ( sammensætte deres egen TV-pakke ), med udgangspunkt mere end100 TV kanaler.

Alle der har en af de almindelige pakker vil fra årsskiftet kunne se med på Viasat FilmFavoritter, der dog kræver at man selv (?) lejer den enkelte film, og at man har en TV-boks, en browser eller en app.

Tjenesten starter med 225 spillefilm der bliver opdateret med 10-15 film hver måned.
Det bliver endeligt muligt at se Waoo via Apple TV i 2019.
Dette kræver dog at kunderne skal hente Waoos app til Apple TV hos Apple.

Læs også  Zulu lukker lidt - på valgdagen

Indtil årsskiftet koster det 249,- , 449,- og 599,- kroner om måneden, hvilket – burde – betyde at priserne på den store pakke endelig (?) kommer over de “magiske” 600 kroner om måneden, eller 7200 kroner om året.
Læs mere om Waoo her.
https://www.waoo.dk/tv-pakker