Snart jul på TV2

Der er sikkert mange der allerede nu har bagt de mange kager og alt det andet der hører julen til.
Har de ikke det, kan de se frem til et helt jule-bage format, som TV2 sender her den 3. december.

Her bliver det muligt for alle os der ikke har bagt endnu, at se hvordan de gør sådan noget nede på et bageri/konditori nede i byen her i København.

Formatet der ender med at komme til at hedde “I den søde juletid”, er med andre ord optaget på La Glace i København, suppleret med optagelser på Kagekompagniet i Rungsted, Odense Marcipan og Skodsborg Kurhotel, så du virkeligt kan se hvad dem der har råd, skal bruge deres penge på i julen.

Heldigvis tager de den slags ting, endog meget seriøst på La Glace i København, Kagekompagniet, Odense Marcipan og Skodsborg Kurhotel, hvorfor der snart bliver tryllet med kagehuse, klejner, kirsebær og knas.
Der går kage i julen på TV2 3. december
Seerne kan således opleve ejer, Marianne Stagetorn Kolos, på La Glace, hvor hun har planlagt at “julepynte deres store vinduer”, “flottere end nogensinde før”.
Og nu hvor de er ved at udvikle “nye og moderne kager, der stadig smager af jul”, kunne det jo sagtens tænkes at nogle seere lige kunne suse hen og købe lidt jul, der.

Læs også  NENT Group har købt UEFA Euro 2020

På Skodsborg Kurhotel, der er Nordsjællands dyreste (?) Kurhotel, kan andre kunder se frem til at stedets “prisvindende konditorteam” forkæler “hotellets gæster særlig meget i den søde juletid”.
Her er det chefkonditor Susie Høj, der har “gemt på konditoriets unikke honningkagedej, så den kan trække de helt rigtige smage”.
Noget “gæsterne forventer”, da de “forventer smagsoplevelser ud over det sædvanlige, særligt når gamle klassikere skal på julebordet”.
Der går kage i julen på TV2 3. december
Kagekompagniet der også skal findes i et af de fine postnumre, i Rungsted, glæder sig også til at “invitere til honningkagekursus kun for børn”.
Her er det Evy og Kristina, der “producerer farverige og fantasifulde kager til både slotsbryllupper og eksklusive fester”.
Som TV2 skriver det er “Kagekompagniet er et af de mest fantasifulde konditorier, og de laver kager, der går lige ind i ethvert børnehjerte”.

Slutteligt tager formatet seerne med ind på Odense Marcipan.
Her kan seerne opleve “mesterkonditoren og TV personlighed Ronnie Holmen og hans medhjælper Maria”.
De har ikke overraskende “travlt med at udvikle opskrifter til danskerne, og juletiden er absolut højsæson i deres lille konditori”.

Ronnie er fortsat “perfektionistisk og opfinder kager og konfekt ud over det sædvanlige”, samtidig med at det “stadig skal være simpelt nok til, at vi alle kan være med og lave dem”.
Der går kage i julen på TV2 3. december
Det er også her der bliver produceret det såkaldte “Dronningebrød”, der bliver leveret til Kongehuset.
En tradition, som begyndte med dronning Ingrid.  

Læs også  TV2 klarer sig rigtigt godt

Det hele kan som pointeret opleves på TV2 og Play fra den 3. december.