YouSee supplerer op med to streamingtjenester

Det er åbenbart ikke nok at tilbyde en ny TV kanal fra årsskiftet til eksisterende kunder.
Nej.
Der skal åbenbart mere til.

Eller rettere, der skal mere af det samme til, der, nu blot hedder noget andet.

YouSee åbner nemlig op for “to nye streamingtjenester”, der kommer til at bo i “Bland Selv-pakken”.
her kan kunder fra ( nu af ?) tilkøbe Nordisk Film+, der som du har gættet det, er lejefilm fra Nordisk Film, der faktisk stadig er en ting.
Altså online filmleje.
Mange forbrugere vil gerne have adgang til danske biograffilm, kort efter de har forladt biografen.
Og det bliver så muligt her.

Den anden tjeneste bliver Fox+, som en såkaldt “selvstændig streamingtjeneste”.

Som vi tidligere har været inde på det, er Fox+ en god del af den kommende TV kanal, ( XEE) der åbner op næste år hos YouSee.
Der er vist plads til to tjenester til i det her billede
Her er det dog en blanding af underholdning fra YouSee og indhold fra Fox+ der kombineres, mens kunderne i “Bland Selv-pakken” nu kan tilkøbe hele Fox+, og på den måde få fingre i det samme indhold på en anden måde.

Uanset dette, kommer antallet af “streamtjenester” i “Bland Selv produktet” op på hele ti forskellige streamingtjenester.

Jacob Mortensen, direktør for YouSee siger:
-Vi er begejstrede for, at vi i samarbejde med Nordisk Film kan tilbyde vores kunder en streamingtjeneste med kvalitetsfilm, der tager afsæt i Danmark og vores skandinaviske naboer. Det er afgørende, at vi som et lille land og som en del af Norden også ser film, der afspejler vores historie, hverdag og særlige humor, starter han og fortsætter.
-Samtidig kan vi også føje Fox+ til valgmulighederne, og det tror jeg mange danske seriefans vil sætte pris på, da det giver god mulighed for at “binge” en hel sæson af de lidt ældre serier, som man måske ikke lige fik set i første omgang, slutter han.

Læs også  Sport og reality skal løfte TV2 streams

Nordisk Film+ er i den forbindelse “en helt ny streamingtjeneste”, der udelukkende sælger Nordisk Film indhold og rettigheder.
Der er dog blevet plads til såkaldte “store internationale blockbusters”, hvilket tyder på at Nordisk Film nu både købe biograf og streaming rettigheder til de film de viser i biografen.

Kenneth Wiberg, der er direktør for Nordisk Film Distribution forklarer:
-I Nordisk Film producerer og indkøber vi et bredt udvalg af film, og vi har længe drømt om at kunne samle titlerne på vores egen tjeneste. Derfor er vi stolte over, at vi nu kan lancere Nordisk Film+ i samarbejde med YouSee og tilbyde danskerne kvalitetsfilm med et lokalt udgangspunkt, som Nordisk Film er kendt for, slutter han.

Slutteligt er der så den tilsvarende nye tjeneste, der dog eksisterer i Sverige.
Eller rettere den har eksisteret i Sverige siden engang i foråret 2017, og er nu enten helt integreret i Viaplay eller også er indholdet blot til at finde der.

Nu kommer det samme indhold så ellers her til landet i form af Fox+ og XEE, der giver YouSee kunder et stort seriebibliotek, fra blandt andet 21st Century Fox.

Hans Van Rijn, General Manager, Fox Networks Group siger:
-Jeg er glad for, at danskerne nu får mulighed for at vælge Fox+, som kombinerer vores ekspertise i TV produktion med innovativ historiefortælling. Med streamingtjenesten får man adgang til gode komedier, besnærende drama og animerede shows fra det store tv-indholdsbibliotek, som 21st Century Fox står bag, slutter han.

Læs også  Discovery lever uden YouSee

Nordisk Film+ og Fox+ der nu er en del af YouSee’s “Bland Selv-pakke” vil øjeblikkeligt “ramme” op imod 200.000 husstande.
Nordisk Film der allerede står bag Dansk Filmskat (danske filmklassikere) og Min Bio ( børne underholdning ) kan altså nu fortælle at deres 3. tjeneste er en realitet.

Der er som vi læser det ingen priser ude på de nye tjenester, endnu.

Her en promo for for bland selv, der koster 6228 kroner om året.