Refugium skudt på Canon C700 FF

Sådan må det være.
Vi er pænt tidligt ude her på redaktionen.
Derfor kan vi nu – pænt eksklusivt – fortælle at en kommende serie “Refugium”, der kommer på Netflix på et eller andet tidspunkt er skudt på det nyeste Canon “flagskib” deres C700 FF.
Det kan være at det “kun” er brugt på selve traileren, men mere realistisk ender hele serien med at blive skudt på dette kamera. ( som vi ikke ved om er blevet optaget endnu )

Som altid holder vi naturligvis øje med når de “nye” kameraer bliver brugt på nye ting.
Og mens Panasonics LTer efterhånden har været med på en del, er “Crazy Rich Asians” første gang denne kameratype blev brugt på en “big studio” spillefilm.
Som vi forstår det, var produktionen glade for de 5000 ISO og kameraet generelt.

Canons C700FF ligner et hit - det der kommer ud er i hvert fald heldigt

Sådan gætter vi også at det er med det eller de C700 FF’ere der er med på “Refugium”.
Som vi forstår det, har de brugt alt fra EF mount optikker, PL ditto og en del anamofiske optikker til scener ( gætter vi på ) hvor de vil have dette “specielle” look frem.

Specs på kameraet, der fortsat er ret nyt er stadig en sensor på 38.1 mm x 20.1mm, der kan optage i op til 5.9K, hvilket vi gætter på at de har gjort på denne produktion.

Læs også  BBC udvikler indhold til young Africans

Kameraet er ydermere netop blevet godkendt/udtaget ( indskrevet af Canon selv ) som Netflix Post Technology Alliance Product, hvilket både betyder at det efterlever Netflixs tekniske krav, ganske som at producenten “lover” at være med til at udvikle på teknikken, så denne hele tiden bliver bedre.
I en slags samarbejde med Netflix og andre producenter af optage udstyr ( og alt det der bliver brugt i efterarbejdet ).

Det eneste vi ved om den kommende “Refugium” serier er at det er Jonathan Jones, der er baseret i England, der valgte at bruge et Canon C700 FF’ til at producere enten hele serien eller trailer på dette kamera.
Canons C700FF ligner et hit - det der kommer ud er i hvert fald heldigt
Det hele må fortsat være endog meget hemmeligt, da der stadig ikke er noget som helst oppe på IMDB, ingen ( overhovedet ?) BTS på hverken Vimeo eller YT, ganske som at nettet ser ud til at være støvsuget for nyt om serien.

OK, vi ledte på twitter og fandt den, se nederst.

Jonathan Jones siger dog stadig:
-For this trailer we required a camera that would meet the high production standards of a Netflix style drama series and showcase our creative ability – but we only had a short amount of time to shoot it, starter han og fortsætter.
-We put the C700 FF through its paces over three intensive days of filming and were impressed with its intuitive usability which meant we were shooting in a matter of hours, slutter han.
Canons C700FF ligner et hit - det der kommer ud er i hvert fald heldigt
I erkendelse af at der stort set intet C700 FF materiale er ude, er der vel ikke meget andet at gøre end at glæde sig til at denne trailer, der ærligt talt ser super heldig ud.

Læs også  Netflix og Amazon bliver lidt mere Europæiske

Serien er ud til at være produceret at Ember Films, der herunder både har sluppet en trailer og en BTS.
Det kan være at du skal over på deres sider på Vimeo for at se med ( der er restriktioner på embed)

REFUGIUM THEATRICAL TRAILER from Ember Films on Vimeo.

REFUGIUM – BEHIND THE SCENES from Ember Films on Vimeo.