Zulu hjælper de kendte

Nu hvor de kendte jo har det med at trække seere over på de kanaler der sender indhold hvori de kendte medvirker, har Zulu besluttet sig for at sende et nyt format, hvor de “trækker bukserne af de kendte”.
Eller rettere som giver dem en række ressourcer der betyder at de – lidt bedre – kan stille sig op foran 150 mennesker og være sjove “på kommando”.

Zulu er med andre ord ude med en udfordring som de giver til “12 kendte danskere”, der sammen med en række “garvede stand-up-rotter”, skal forvandle de kendte til “komikere for en aften”.

Og nu hvor der er tale om en serie, kan seerne glæde sig til – i de første tre uger af december, på ugens første fire hverdage at se om kendte som Bubber, Lina Rafn, Mascha Vang, Manu Sareen, Mette Blomsterberg, Ibi Makienok, Jens Werner, Adam Duvå Hall, Claes Quaade, Adrian Lloyd Hughes, Jesper Skibby og Dan Jørgensen, kan være sjove efter at have været i kløerne på hele seks af de rutinerede stand-up’ere.

Det er med andre ord underordnet om du er tidligere minister, sanger, cykelrytter eller kagedronning.
Du kan godt, ser ud til at være budskabet.
Altså når du får lidt hjælp af Zulu.

Læs også  Tid til lidt kendte på TV2

Zulu på vej med Komiker for en aften hvor kendte skal være sjove
Redaktør Ole S. Skjødt, siger:
-De medvirkende står dirrende bag ved scenen og samler mod, og man kan høre en del bævende stemmer, indtil de får deres første grin. Der er virkelig nerver på. De fleste kommer derfra med en nyvunden selvtillid, men der er også enkelte, som falder helt igennem og ikke høster så mange grin, som de havde håbet på, slutter han og bliver suppleret af comedy-coachen Carsten Bang.
Han siger:
-Det er skam en alvorlig sag at være sjov, hvis du skal være rigtig god, skal du prøve det mange gange, slutter han.

Når det er på plads, glæder formatet sig til at se om “Bubber kan klare sig i rollen som perverteret rundviser på Nationalmuseet”, eller om “den perfektionistiske Mette Blomsterberg”, kan “servere uhumske kager for intetanende danskere”, suppleret med at “Adam Duvå Hall lange grillere over disken som upassende pølsemand”.
Zulu på vej med Komiker for en aften hvor kendte skal være sjove
Der er med andre ord ikke mange slagt humor der ikke bliver undersøgt af Zulu, de kendte og deres sjove og grænseoverskridende comedy-coaches”, der blandt andet “forbedrer de kendtes teknik”, hjælper dem med at genfinde deres “mod”, formindske deres “sceneskræk” mens der bliver kigget på deres “selvbillede”.
Naturligvis – og som altid – foran rullende kameraer mens comedy-skolens komikere, som Carsten Bang, Ane Høgsberg, Torben Chris, Martin Nørgaard, Elias Ehlers og Michael Schøt hjælper de kendte med at blive sjovere.

Læs også  Perfekte Steder tager ud i verden

Der er premiere den 3. december på flowTV og på TV2 Play.

Her en promo for formatet: “KFEA”.

KFEA_40SEK_HD from TV 2 Marketing on Vimeo.