AWS siger sky til contribution og distribution

Enkelte har sikkert spurgt sig selv om hvorfor de går og betaler millioner og atter millioner af kroner til ejere af antenner.
Noget der kan opleves ude i hverdagen, hvor der nu snart ikke findes et ENG kamera der ikke er udstyret med enten en AviWest eller en “rygsæk” og dermed en LiveU, der – i princippet – næsten betyder TV2 eller DR, da disse to broadcastere ser ud til at have valgt hvert deres system.

Når det hele så ellers er blevet sendt hjem, skal det jo op i luften og ud til kunderne.
Og det er så ellers her at Amazon Web Services, synes at der skal ske noget.

Hvorfor gå og betale for aftaler med – for eksempel – ejere af antennerne, og/eller kobber nede i jorden, når du bare kan sende det hele op til AWS og så ellers bare håbe på at de rent faktisk ved hvad de går og laver.

Det sidste, er der ingen tvivl om.
AWS håndterer allerede – stort set – alt streaming her i landet.
I hvert fald den som DR og TV2 står bag.
Broadcasterne er allerede i skyen - AWS vil mere

Og gad vide om en del af de “rigtige” streamere ikke også benytter AWS.
Uanset dette, har AWS netoip lanceret AWS Elemental MediaConnect, der er en “konsol” der kan håndtere contribution, distribution og “secure sharing of live video”.
Med andre ord, præcis det som alverdens broadcastere går og mangler.

Læs også  Status for 5G

Det er – endog meget svært – ikke at forestille sig at AWS har planer om at sælge egentlige Play Out løsninger, så TV stationer kan flytte et par hundrede kanaler op i skyen, i stedet for – for eksempel – at flytte alle de TV kanaler de sender fra England, i øjeblikket.
Forresten – Turner – flyttede 5-10 kanaler fra London igår.
De valgte at etablere sig i Tyskland (?).

Tilbage hos AWS er planen at broadcastere kan købe alle former for løsninger der enten håndterer data, sørger for automatiseret eller ikke automatiseret ingest, transmitting, replicating ( + at blande lokale reklamer ind i samme ).

Det hele sker AWS nye produkt “AWS Elemental MediaConnect”, der i princippet kan sættes op til alt fra ingest af live video, til fuld “remote produktion” fra – for eksempel – et stadium, eller så der blot automatisk deles indhold med partnere ( så som cable TV distributører) eller til “live video streaming”, der blot bliver omkodet eller andet målrettet “over-the-top video services”.

Uden at kende produktet, eller priserne er vi helt sikret på at AWS har fjernet alle problemer og eller udfordringer i dette nye produkt.
Broadcastere der allerede er kunder kan – gætter vi – forvente at snart blive kontaktet om dette produkts mange fordele.
Broadcasterne er allerede i skyen - AWS vil mere
ITV, Arqiva og Discovery bruger allerede en del af de tjenester der nu ser ud til at blive samlet som et produkt ( pakke ?) som andre nu også kan købe adgang til.

Læs også  Nye high output Lightstar LED lamper

Alex Pannell, managing director of Satellite & Media for Arqiva siger:
-AWS has given Arqiva the ability to test quickly, only pay for what was used, and produce reliable, high-quality, secured managed services for our clients in a matter of weeks, starter han og fortsætter.
-The new AWS Elemental MediaConnect service will allow us to be much more responsive in the acquisition and distribution of live and linear video channels, with significantly more flexibility, while expanding our reach globally using the scale of the AWS Cloud, slutter han.
Du kan læse mere om dette nye tiltage her.

Vi har fundet en video om emnet, der ser ud til at være pænt præcis i forhold til hvad det er muligt at købe hos AWS.

One thought on “AWS siger sky til contribution og distribution

Kommentarerne er lukket.