De kloge sejrer igen

Det handler naturligvis om Esee prisen.

Folk der ikke kender Esee prisen, kan ikke vide at de kære mennesker hos Esee nu hele 16 gange har doneret priser til de absolut klogeste på en af landet bedste leverandører af kollegaer.
Og når vi nu skriver klog, må vi nok også hellere skrive Ulrik Haenschke.

Det er nemlig eleven på Medieskolerne, der er nået til uddannelsens 4. skoleperiode, der simpelthen er så smart at han bare måtte have en pris.

Så det fik han.

Som flere måske er klar over, er “Er du skarp på faglig viden ?” såmænd ikke verdens største pris.
Omvendt er den endog særdeles seriøs, og er som sådan en faglig og sjov pris, der handler om at vide hvad alt det her teknik, der – hele tiden – er nødvendig, for at kunne fortælle alle de gode historier, fungerer.
Specielt når det ikke fungerer.

Stifter af prisen er Kim Gude, der er partner i en af Danmarks førende leverandører af professionelt udstyr, dem du kunne tænkes at kende som Esee.
Og de så tidligt at netop de klogeste på Medieskolerne, på et eller andet tidspunkt også er dem der beslutte hvilket udstyr der skal investeres i.
Så hvorfor ikke understrege at kloge elever er lidt af en lækkerbidsken.

Læs også  De sejeste vinder Esee prisen

Kim Gude forklarer:
-Uden at være ude på at fornærme nogen, så oplever vi som forhandler at der ind imellem er et noget svingende vidensniveau blandt vore kunder. Og i en evigt foranderlig verden, hvor teknologierne er i konstant udvikling, er det bedste udgangspunkt for en frugtbar relation mellem vore kunder og os, at begge parter har så godt et vidensgrundlag som muligt, når der skal vælges imellem forskellige løsninger, starter han og fortsætter.

-Vi håber med prisen at vi er med til at give vores lille bidrag til, at de kommende generationer af professionelle branchefolk også har fokus på, at det kreative håndværk fungerer bedst, når det hviler på en solid viden, slutter han.

På det mere formelle plan, gives prisen til den FTP-elev, der “opnår det bedste resultat på uddannelsens 4. skoleperiode på Medieskolerne”.

Noget der ligger Rektor Max Jørgensens hjerte meget nært.

Han siger:
-Det kommer nok ikke bag på nogen, at vi på en fagskole vægter at eleverne har en substantiel faglig viden. Derfor er vi meget taknemmelige for, at en seriøs leverandør har stillet op til at indstifte denne pris, slutter han.
fin dims der kan en masse
Helt uden at komme ind på skolens nye collimator ( kollimator ?), der kan måle på alverdens optikker.
Noget eleverne nu også kan lære.
( vi har fundet et billede af den, og håber på at skolen har fået alle de mount de talte om på den nyligt afholdte fagmesse i KBH )

Læs også  Kloge Mike Jellesen

Nå men tilbage til vinderen.
Den klogeste FTP-elev på uddannelsens 4. skoleperiode på Medieskolerne.
Han hedder Ulrik Haenschke og kommer fra In-house film, der virkeligt må være glade over at have sådan en kapacitet i huset.
Altså når han ikke lige er ovre og lære endnu mere på Medieskolerne.

Prisen i år kom i form af et sæt fine Sennheiser hovedtelefoner, samt æren, der end ikke kan måles i guld.

Skulle du undre dig over hvem herren til venstre er, så er det – om muligt – endnu klogere faglærer Jakob Neister.