Snart tid til X factor

TV2 ser ud til at glæde sig endog særdeles meget til at det bliver januar.
Så meget at de allerede nu har lavet et par sjove videoer om emnet.

Bevares.
Der er stadig længe endnu, men der kan vist ingen tvivl herske om at glæder sig til at tage hul på en ny sæson af formatet, vi garanterer kommer til at leve på TV2 i en længere årrække.

I den forbindelse er det morsomt at TV2 vælger at “søge mod stjernerne” hvilket omvendt jo netop er hvad X Factor handler om, nemlig at skabe nogle stjerner.
Så gad vide om formatet – der ser ud til at have fået et facelift – ikke går hen og bliver en succes igen her fra den 4. januar.

Dommerne på TV2 er:
Sofie Linde
Thomas Blachman
Nanna Øland Fabricius
Lars Ankerstjerne Christensen
TV2 satser hårdt på at X Factors nye kanal bliver populær
Tilbage til dengang TV2 overtog formatet fra DR, sagde kanalchef, Lotte Lindegaard:

-Vi glæder os til at kaste os over “X Factor” med friske kræfter. “X Factor” er Danmarks største underholdningsformat, som i den grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV2s fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler, starter hun og fortsætter.
-TV2 vil gerne samle danskerne om fælles oplevelser, og dansk kvalitetsindhold er rygraden i vores tilgang. Det omfatter i dén grad også de store underholdningsformater, der bringer folk sammen på tværs af aldersgrupper og geografi. Også derfor giver det god mening for TV2 at sende “X Factor”, der føjer sig fint til “Vild med dans”, “Voice Junior” og “Danmark har Talent”, slutter hun.

Læs også  Sidste uge er seernormalen

Anne Brostrøm, der er administrerende direktør for Blu supplerer:

-Det har været en udsøgt fornøjelse for Blu at producere “X Factor”, siden det kom til Danmark. Det er et enestående program, som mere end noget andet tv-format formår at røre og begejstre. Vi glæder os derfor utroligt meget over, at TV2 har valgt at fortsætte succesen og sikre, at danskerne ikke skal undvære “X Factor” i fremtiden, slutter hun.

Her de første to promoer for formatet fra TV2.

X-factor_Teaser_FINAL_MASTER_Kommer_Til_Januar from TV 2 Marketing on Vimeo.

X-factor_Kort_FINAL_Webmix from TV 2 Marketing on Vimeo.