Mere UHDTV

Er du en af de mange millioner fans af Snooker, der som vi er orienteret hedder biliard her i landet, har du sikkert for længst peget din parabol mod Frankrig eller Rusland.
Det er jo – indtil videre – kun der du kan se Eurosports Ultra HD kanal.

Som vi forstår det, er det dog ved at udvikle sig til at det nu også snart bliver muligt at se med i Tyskland, hvilket jo må siges at være en positiv udvikling.

I bedste stil ser det nu ydermere ud til at dem der er vilde med sport – sådan lidt mere generelt – kan glæde sig over at endnu mere overgår til at blive sendt i den høje kvalitet.

Eurosport har en 4K UHD kanal - bare ikke her i landet
Desværre – stadigvæk – kun i Frankrig Rusland og i Tyskland.
Omvendt burde det – med Tyskland i gruppen – være blevet relativt let at købe sig adgang til Eurosport UHD, der lover at de nu vil til at sende “Scottish Open”, der for os uindviede er et biliard mesterskab for de allerbedste.
Og nu hvor de ser ud til at have besluttet at det bliver optaget og sendt i UHD, kan fans se frem til en endnu større oplevelse.

Du skal dog til at skynde dig, da der er premiere her den 10. december, hvilket ikke giver dig meget tid til at finde ud af at få et abo der hvor signalet bliver sendt i UHD, få fingrene i en decoder og hvad der ellers skal til.

Læs også  RAI er åben til september

Omvendt kan det jo være at du “bare” glæder dig over at sport nu kan findes lidt mere i UHD.
Som pointeret fortsat ikke her i landet.
Omvendt kan det jo tænkes at Eurosport, der har en del seere her i landet er parate til at betale for den højere kvalitet, hvis du ringer og tigger dem nok gange.

Som vi forstår det, er UHD i Tyskland ydermere så nyt at du – potentielt – kunne tænkes at nå det hele.
Kanalen åbner nemlig først op der, den 16. december.
Eurosport har en 4K UHD kanal - bare ikke her i landet
Laurent Prud’homme, der er senior vice president for rights acquisitions and syndication, affiliates co-ordination & IOC and Media Services, siger:
-Eurosport has always been on cutting edge when it comes to innovation. We’re extremely excited to be able to show the Scottish Open in Ultra High Definition in selected markets and we’re proud to bring the drama of the event with an enhanced experience to our loyal snooker fans, starter han og fortsætter.
-Following Roland Garros and The Championships at Wimbledon earlier this year, this coverage will show once again how Eurosport 4K provides our viewers with a more immersive and spectacular experience. We are delighted to make this happen with the support of World Snooker, slutter han.

Læs også  Myterne om 4K stortrives

Vi har fundet et par klip fra kanalen, der som du har gættet det, sender meget andet sport end bare snooker og Wimbledon.