TV2 2019 bliver vildt

TV2 kan allerede nu – her i 2018 – fortælle at 2019 bliver det “største underholdnings år nogensinde”.

Dermed kan der vel ingen tvivl herske om at TV2 er på vej med en masse nyt TV.

Specielt weekenderne ser ud til at blive vilde på TV2.

De fleste er naturligvis klar over at “X Factor” nærmest åbner det kommende år,. med Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman som de bærende kræfter i et format, der med garanti får mange til at se med.

Det bliver dog ikke det eneste “danskproduceret kvalitetsunderholdning” der i det meste af 2019 vil blive sendt fredag, lørdag og søndag.

Indtil videre dog mest i forårs- og efterårssæsonerne.

Igen.

Det er jo fortsat vinter, der i januar, så lidt sker der altså også uden for de to store sæsoner.

Seerne kan derfor glæde sig til “musik”, “dans”, “talenter”, “quizz’er” og meget mere i de mange weekender der er i 2019.

Lidt mere konkret kan seerne se frem til blandt andet “Klipfiskerne”, der for specielt uindviede er et “populært underholdningsprogram”, der”samler på tværs af generationer”.

Det skal nu til at sendes på lørdage, mens søndag kommer til at byde på et “helt nyt underholdningsformat”, der hedder “Jo færre jo bedre”.

Kanalchef Lotte Lindegaard, forklarer:

Læs også  TV2 kigger ind i fremtiden

 -Danskproduceret underholdning i høj kvalitet samler os på tværs af generationer og geografi, og god underholdning handler om det, vi allerede er gode til på TV2: At skabe fælles oplevelser, der engagerer og kan mærkes helt ned i maven. Jeg er stolt over vores underholdningstilbud i 2019, og jeg håber og tror, at danskernes weekender kommer til at foregå på TV2, starter hun og fortsætter om det store fredags sats i foråret.

 -“X Factor er Danmarks største underholdningsformat, som i dén grad samler danskerne. På den måde passer det rigtigt godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje, og “X Factor” ligger i klar forlængelse af vores fokus på at engagere danskerne, på at give attraktive tilbud til også de unge mediebrugere og på alt det, vi deler, slutter hun.

Dem der allerede kender “Klipfiskerne” og det hele nye format “Jo færre jo bedre” kan nederst set klip fra begge formater, der nu byder på blandt andet Felix Smith som vært mens Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm er de faste holdkaptajner.

“Jo færre jo bedre”, der får premiere engang i foråret ( et gæt kunne være uge 12-13 stykker ), er ligeledes et “en dansk udgave” af et udenlandsk format.

Denne gang er inspirationen og konceptet hentet i “Pointless”, der af flere er udråbt som “et nyskabende quizformat”.

Læs også  TV2 har fokus på Play

Steen Langeberg er vært i programmet, hvor et “panel på 100 personer, skal have besvaret en række faktuelt baserede spørgsmål”. 

Herefter skal der ellers quizzes og gættes løs.

TV2 lover allerede nu at der kommer en masse andet underholdning på TV2. Disse bliver dog først offentliggjort senere.

Koncernen kan dog godt løfte sløret for et par af de formater der kommer senere på året.

herunder “Vild med dans” der fortsætter til efterårte 2019, ganske som “Toppen af poppen” også gør det.

Det er dog ikke programsat.

Igen.

TV2 plejer at sende formatet om efteråret, så det gør de nok også i 2019.

Endeligt er det nu officielt at “Danmark har talent” vender tilbage til TV2.

Lotte Lindegaard forklarer:

 -De tidligere udgaver af “Danmark har talent” har bevist, at vores land er både fantasifuldt og farvestrålende, og at Danmark er fyldt med mennesker, der tør vise, at god underholdning udkommer i mange former. Samlet set er – også – efterårets weekendtilbud på TV2 underholdning, der formår at samle generationer om oplevelser af høj kvalitet, slutter hun.

Her lige et par promoer

Klipfiskerne lang from TV 2 Marketing on Vimeo.

XFactor_SoMe_WakeUpHolo_OhLand_rev4_m_VM_Finalmix_9x9_1080p from TV 2 Marketing on Vimeo.

Jo Færre Jo Bedre from TV 2 Marketing on Vimeo.