TV2 garanterer et forår fuld af X Factor

Der kommer nok ikke til at gå stille af sig, nu hvor det første gang TV2 skal til at sende “X Factor”.

Og nu hvor TV2 ser ud til at begynde festen i Odense, kan seere, talenter og teknisk glæde sig til at det hele går i luften den 4. januar, hvor det alligevel er blevet tid til at tage en tur til i sofaen, sammen med hele familien.

TV2 har i den forbindelse planlagt en række nye tiltag.

Herunder et helt nyt tiltag, “X Factor podcast”, der allerede bliver muligt at høre dagen efter udsendelsen er blevet sendt.

Dermed åbner TV2 i den grad 2019 op med et sats der burde få noget over en million seere til at kigge med og der fredag den 4. hygge sig maks sammen med Sofie Linde, Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman.

TV2 har dog også andre “krydderier” på vej, i forhold til “X Factor”.

Hvor det tidligere udelukkende (?) har været solister der har kunne medvirke åbner TV2 nu op for at “bands” også kan “stille op”.

Og nu hvor TV2 mener at de prioriterer formatet, lover de allerede nu at der kommer 15 “X Factor” programmer, på både TV2 og TV2 Play, samt en nærmest uendeligt antal “Rundt om X Factor” progammer, der – formodentligt – skal være med til at holde interessen oppe.

Læs også  TV2 branding film får hæder

Som vi forstår det, bliver der ydermere sendt 13 ( andre ) “Tæt på” programmer på TV2 Play, fra søndag 27. januar, hvor seerne kan følge med “bag scenen”, forudsat at de har et abo på TV2 Play, og der følge både dommere og deltagere.

Og nu hvor TV2 også har en kanal der hedder noget med Z, bliver der ydermere sendt  ni “Z Factor” programmer, hvor “X Factor” bliver “vendt og drejet på den kærlige, humoristiske og Zulu’ske måde”.

Nå ja, på Zulu.

Underholdningsredaktør Dorte Borregaard glæder sig allerede:

Hun siger:

 -Det er kulminationen af mange måneders arbejde, som vi nu glæder os til at dele med danskerne. Vi har været vidt omkring – med casting i hele landet, auditions i Odense, Aarhus og København, 5 Chair Challenge i Svendborg og Bootcamp på Bornholm, starter hun og fortsætter.

 -De seks liveprogrammer bliver sendt direkte fra det nye lækre “X Factor” studie, der ligger på Vestegnen, og i 2019 annoncerer vi, hvor årets “X Factor” finale foregår. Vores nye dommertrio og vært er blevet modtaget med åbne arme og masser af musikalsk talent over hele landet, og nu glæder vi os bare til at komme i gang og dele det hele med Danmark, slutter hun.

Her alle programmerne:

Læs også  TV2 modtager Pionerstafetten

TV2 og TV2 Play
3 “X Factor – audition”

3 “X Factor – 5 Chair Challenge”

2 “X Factor – bootcamp”

6 X Factor – live” fra fredag 1. marts 2019

“X Factor – finale” fredag 12. april 2019

TV2 Play
13 “Tæt på” programmer fra søndag 27. januar 2019, “hvor vi er med bag scenen og blandt andet følger dommere og deltagere på tæt hold”.

TV2 Zulu
Ni fredage med “Z Factor” fra fredag 1. marts 2019, hvor “X Factor” “bliver vendt og drejet på den kærlige, humoristiske og Zulu’ske måde”.

Podcast
“X Factor – dagen derpå” fra lørdag 5. januar 2019, “hvor en vært og en “X Factor” ekspert taler med forskellige gæster om fredagens program”.

tv2.dk 
På Xfactor.tv2.dk “får du det store overblik, for det her, vi samler alt det, som tv2.dk skriver om “X Factor”.