Hans Pilgaard er Lige i skabet på Charlie

Når formatet “Lige i skabet” vender tilbage til TV2 Charlie, formodentligt engang i foråret, bliver det med en ny vært.

Eller rettere, en ny vært der på ingen måde overrasker, og som allerede “er på Charlie”.

Hans Pilgaard, har jo netop haft/har hans eget “talkshow”, du måske kender.

Det hedder “Hos Hans”.

Det har han ikke mere.

Nu er han i stedet vært for “Lige i skabet”, der for den uindviede er en livsstilsquizz.

Vært indtil videre har ellers været Camilla Miehe-Renard, der forøvrigt afløste Lars Hjortshøj, så værtsrollen blev blandt dem de faste seere af den kanal, kender.

Hans Pilgaard, der dog nok mest er kendt for rollen som vært i “Hvem vil være millionær?”, glæder sig uanset.

Han siger:

 -Jeg sagde ja til at være vært på “Lige i skabet”, fordi det er et sjovt og hyggeligt format, som gør os lidt klogere på, hvordan vi danskere egentlig er, når man begynder at lukke skabene op. Det er jo sådan, at man ikke skal skue en hund på hårene, og man skal heller ikke skue et menneske på det, der står fremme. Nogle gange skal man skue dem på det, der er gemt i køleskabet eller klædeskabet, starter han og glæder sig i samme omgang til at møde en række “kyndige livsstilseksperter”, Christine Feldthaus, Gitte Madsen, Henrik Byager og Christian Grau.

Læs også  TV vaner under forandring

Om dem siger han:

 -Livsstilseksperterne er sådan nogle, man har lyst til at tage i sommerhus med og spille brætspil og drikke dark n’ stormy hele natten. Jeg kommer nok aldrig i sommerhus med dem, men så kan jeg komme i studiet med dem i stedet, slutter han.

Faste seere af formatet kan sikkert huske at “Lige i skabet” er et format hvor to hold “dyster i viden om danskernes livsstil, vaner og uvaner”. 

Også her har Hans Pilgaard en kommentar.

Han siger:

 -Min bedste vane er, at jeg hele tiden har lyst til at hygge, men det er på samme tid også min dårligste vane, fordi det næsten altid involverer god mad, slik og popcorn til filmen eller et stykke kage til kaffen. Det er derfor, at jeg har “livsglad talje”. Livsglæden gør, at jeg konstant er fem kilo overvægtig, og sådan må det være, slutter han.

Der er premiere engang til foråret og det ser ud til at blandt andet Gitte Madsen, nu er blevet livsstilsekspert.

Interesserede kan sikkert også se frem til at møde Michèle Bellaiche igen.