Kanal 5 købte lige Voice Junior

Folk der bare ikke kan få nok musik og talent på TV, kan se frem til at dagens gymnastik bliver en heftig omgang, nu hvor de skal til at skifte kanal, hvis de vil se “Voice Junior”.

TV2 sender nemlig ikke længere formatet.

Det er i stedet på vej over på Kanal 5, hvor seerne kan glæde sig til endnu en talentprogram, der i følge kanal 5 er “et af Danmarks mest populære”.

Formatet der ellers har levet i flotte fem år på TV2, ser det til trods ud til at skulle videre.

Vel sagtens fordi TV2 har planer om at give mere plads til deres nyeste format indkøb, “X Factor”.

Så nu overtager Kanal 5 altså formatet, der – velsagtens – er netop så populært at Discovery Networks Danmark kan spare pænt mange penge i markedføringen, nu hvor alle jo allerede kender formatet.

Castingen er i bedste stil allerede igang, og det glæder Anne Garlichs, der er programdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Billedet er fra Voice Junior på TV2

Hun siger:

 -Vi er glade og stolte over at få mulighed for at samle danskerne om et af Danmarks mest populære talentprogrammer. Vi er sikre på, at vi kan bygge videre på den stærke platform, programmet har og levere helt enestående øjeblikke til vores seere, starter hun og fortsætter.

Læs også  Mere Gidseltagningen

 -På Kanal 5 er at de vigtigste løfter til vores seere, at vi vil være et underholdende pusterum. Vi leverer TV, der både får dig til at trække på smilebåndet, og som samtidig også kan mærkes i maven. Det er lige præcis, hvad “Voice Junior” kan, og det er derfor det helt rigtige program, til at understøtte vores ambitioner for Kanal 5 som hovedkanal, fortsætter hun.

 -Vi har naturligvis høje ambitioner for “Voice Junior”, og vi kan godt garantere at vi ikke kommer til at skuffe på hverken produktion eller cast. Det glæder vi os til snart at løfte lidt mere af sløret for, slutter hun.

Kanal 5 er endog særdeles upræcise om på hvilken ugedag formatet skal sendes.

De når dog at nævne at deres “lørdagsunderholdnings format”, “Studie 5” tidligere har fået seerne til at kigge forbi kanalen, i dette efterår erstattet af “All together now”.

Og nu hvor de – i samme sætning – nævner at formatet ( “Voice Junior” ) kommer til foråret, er det pænt sandsynligt at de har besluttet sig for at sende “Voice Junior” på lørdage.

Formodentligt fra engang i uge 13-14 gætter vi på.

“Voice Junior” er – i følge Discovery Networks Danmark, deres “strategi for at udbygge Kanal 5s position, som en af danskernes foretrukne hovedkanaler”.

Læs også  Clipsource klarer metadata og autoPR for Discovery

Og netop “Voice Junior” er “en stærk tilføjelse til en voksende portefølje af egenproduktioner, der sætter familieunderholdningen i fokus”