Snart tid til Zulu Awards 2019

Når du sidder der sidste på dagen, der den 10. februar, ser det ud til at der er fest i dit TV.

Pilou Asbæk har nemlig netop sagt ja tak til at være vært på det kommende Zulu Awards 2019, der – af alle steder – bliver afholdt i den helt ny K.B. Hallen ( den 7. februar ) og altså først sendt et par dage senere.

Det betyder omvendt at eventuelt pinlige kommentarer fra skuespilleren der jo har været med i “Game of Thrones” kan nå at blive klippet ud, ganske som at sløve passager kan strammes op.

Eller hvad der nu ellers er motivationen for ikke bare at sende det hele live.

Uanset dette, kan fans af Pilou Asbæk og fans af TV2 Zulu Awards, se frem til en herlig tid, fuld af alt det der gør Zulu Awards til den begivenhed det er for mange.

Pilou Asbæk siger:

 -Jeg siger aldrig nej til en episk fest og fri bar. Så nu glæder jeg mig bare helt vildt til at give folk en kæmpe oplevelse. For jeg kan garantere, at det her bliver den vildeste Zulu Awards, der nogensinde har været. Det bliver på alle måder en legendarisk aften, starter han og fortsætter.

Læs også  Zulu er næsten blevet voksen

 -Jeg har lyst til at sige, at vi sætter ild til K.B. Hallen, men det vil nok være upassende. Jeg vil helst ikke afsløre vores idéer, men jeg kan bare sige, at der kommer mange store overraskelser. Eller jo, jeg kan sige, det bliver en aften med Danmarks allerstørste stjerner, og vi kommer til at se dem på en helt ny måde, slutter han.

Er du marginalt uvidende om hvad der kommer til at ske ved det kommende Zulu Awards 2019, er der hele 12 kategorier som der afholdes awards for og om.

Desværre er det hele – herunder hvem der er nomineret – superhemmeligt, så – som altid – bliver der altså tale om en fest, der handler om noget vi ikke helt ved endnu, der – uanset dette – bliver til en kæmpe fest.

Nu hvor der er fri bar.

I hvert fald for værten.

Når de 12 kategoriers nominerede så ellers bliver offentliggjorte, her den 24. januar, kan interesserede afgive deres stemmer på zulu.dk.

Som altid med Zulu fester, koster det penge at være en del af TV optagelsen.

Og nu hvor der er plads til op imod 5000 betalende, må man håbe på at de 200 kroner en billet koster, ender med at betyde at der virkeligt bliver noget at se på, for både kameraer og de betalende gæster.

Læs også  Poul-Erik Heilbuth på vej til Emmy land

Selv om at de nominerede er hemmelige er kategorierne altså ikke.

Derfor kan alle der finder det interresant snart stemme på deres favorit, som de synes skal vinde i følgende kategorier:

Årets danske film

Årets nye navn

Årets hit

Årets kunstner

Årets lyd

Årets originale TV program

Årets par

Årets danske TV serie

Årets TV vært

Årets danske skuespiller

Årets webstar 

Og endelig “kategorien “Da vi alle sammen grinte”, der lyder endog særdeles morsom.

Showet bliver optaget den 7. februar og sendes den 10. på Zulu.