TV2 ind heftig sports streamaftale

Størrelsen Strive, der ser ud til at være en slags streamtjeneste der kun streamer fodbold, konkret alle La Liga kampe og alle Serie A kampe i 2018/19 sæsonen, ser ud til at have indgået en aftale med TV2.

En aftale der – i følge TV2 – er så stor at det rent faktisk kommer til at betyde pænt meget for deres kunder.

Indtil videre betyder aftalen at både TV2 Sport og TV2 Play hver uge kan vise en “storkamp fra den spanske eller italienske liga”.

Og dem der har købt den største TV2 Play pakke kan ydermere se andre kampe også, til en såkaldt reduceret pris.

TV2 ind i heftig streamaftale med IMG Nordic

Dermed ser det ud til at TV2 både har investeret i alle eller en god del af de La Liga kampe og Serie A kampe der spilles i Italien og i Spanien, samt at de åbner op for at det nu – for fremtiden – er muligt at tilkøbe andre “produkter”, end selve abo, som TV2 Play kunde.

Den spanske La Liga og den italienske Serie A, er ydermere specielt spændende for rigtige fans, fordi de seneste fem års Champions League finaler stort set uden undtagelse har bestået af hold fra netop disse ligaer, der – som regel – ofte hedder Real Madrid eller FC Barcelona.

Og nu hvor TV2 Sport og TV2 Play kunderne nu får adgang til “live-rettighederne”, der til hører Strive, men som TV2 har købt sig adgang til, kan kunderne altså se frem til – noget der ligner – 52 kampe om året, da der bliver sendt “en topkamp live fra en af de to ligaer, hver uge”, på både (?) TV2 Sport og TV2 Play.

Læs også  Og de nominerede er

Samarbejdet ser ydermere ud til at betyde at læsere af tv2.dk, samt seere af TV2s daglige sportsnyheder på TV, nu vil blive opdateret mere om hvad der sker i disse ligaer.

Bedst af alt er aftalen lang.

Den starter i weekenden den 2.-3. februar og fortsætter frem til 2021.

Indtil videre.

 Aftalen går i den forbindelse også den anden vej.

Kunder der ikke mener at de kampe de kan tilkøbe hos TV2 kan snart supplere op med at tegne abo på Strive Sport.

Nu bare med rabat.

Dem der køber adgang kan se frem til 20 kampe pr. runde fra La Liga og Serie A.

Kristian Hysen, administrerende direktør for IMG Nordic, der åbenbart er dem der står bag Strive siger:

 -Vi ser frem til at tilbyde vores streamingtjeneste Strive via TV2 og TV2 PLAY – den stærkeste lokale tv-virksomhed og streamingudbyder på det danske marked. Vi kunne ikke ønske os en bedre partner i arbejdet med at gøre verdens bedste fodboldklubber og -spillere mere synlige og tilgængelige for de danske fodboldfans, så de nemt kan nyde den unikke fodboldkvalitet, som La Liga og Serie A byder på hver uge, slutter han.

TV2 sportschef, Frederik Lauesen supplerer:

 -Dette er en unik aftale for os. Efter fire succesrige år med TV2 Sport er det tid til at tage det næste store skridt. Det gør vi nu med fodbold fra den absolut øverste hylde. Det er verdens bedste klubhold og verdens bedste spillere, du nu kan følge på TV2 Sport og TV2 Play. Messi, Ronaldo og Modric er kendt af alle danske fodboldfans, og jeg er stolt over, at disse klassespillere og hold som Barcelona, Real Madrid og Juventus kan følges på TV2 Sport. Det er stort for os, slutter han.

Læs også  Seere der elsker reklamer kan få dem på mobilen

Salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV2 Betalings-TV er også glad.

Han siger:

 -TV2 Sport er Danmarks klart største sportskanal, og kanalen har derfor et stort fokus hos de danske tv-distributører og deres tv-kunder. Vi ser frem til at kunne styrke TV2 Sport i markedet med verdensklassefodbold hver uge, starter han og fortsætter.

 -Vi glæder os over mulighederne i det nye kommercielle samarbejde med Strive. Vi er overbeviste om, at vi med samarbejdet vil levere konkrete fordele for Plays abonnenter og naturligvis skabe værdi for både TV2 Play og Strive som partner, slutter han.

Som vi tidligere har været inde på det, er det muligt (?) – på TV2 Play – at gå “all in”, og købe “Hele Pakken”, der – ser det ud til – er hele Strives katalog, der snart (?) kan købes via TV2, enten som en integreret del at TV2 Play, eller som link over på Strive Sports sider.

Uanset skulle aftalen betyde at fans kan få fuld adgang til La Liga og Serie A til “en reduceret pris”.

Dette tilbud og denne pris bliver dog først introduceret senere.

Som altid med sådanne selskaber er der altid et større selskab bag.

Og det er der såmænd også i dette tilfælde.

Bag IMG Nordic finder du således IMG global, der tidligere hed The International Management Group.

Læs også  Discovery satser hårdt på Dplay

Det er et globalt “eventfirma”, der står bag et utal af “sportsevents”, i FIFA kaliberen, suppleret med lignende aftaler om motorsport endnu mere golf og meget andet.

Størrelsen er så stor at de har deres eget modelbureau, der – vist nok – også er blandt verdens største.

Selve Strive er så deres første (?) forsøg på at prøve kræfter med streaming af La Liga og Serie A.

De har i hvertfald indtil videre “kun” købt rettighederne til italiensk og spansk fodbold, til distribution i Norden som steam.

Tjenesten blev etableret tilbage tidligt i august 2018 og koster ( vist nok stadig ) 79 kroner om måneden hos strive.

Tilbage på TV2 kan kunder køber adgang hos TV2 se frem til både alle La Liga alle sæsonkampe Live og alle Serie A alle sæsonkampe Live.

For en god ordens skyld bliver alle kampe kommenteret på engelsk.

Til gengæld bliver der produceret en masse “Gengivelser af hver kamp i dens fulde længde” og “Højdepunkter fra hver kamp” bliver kompileret til “Bedste scener” ( resume/højdepunkter )